Logitech G230 vs Steelseries Siberia 150

http://headphones.specout.com/compare/3551-5697/Logitech-G230-vs-SteelSeries-Siberia-Raw-Prism
Şu linki bir inceleyin derim, aşağıdaki kullanıcı yorumlarını da okuyun. Bu karşılaştırmadaki farkları ben sana yazayım, Logitech' in kablosu daha uzun ve ağırlık olarak yaklaşık yarısı ağırlığında. Siberia 4 dB daha hassas ki bunu hissetmezsin zaten. Ayrıca Siberia ışıklı olduğu için USB kullanıyor. İkisi de gayet güzel ancak ben olsam bu ikisi arasından G230 alırım çünkü G230' u denedim ve gerçekten çok rahat. Sizde deneyebilirseniz deneyerek almaya çalışın. Ayrıca bu ikisi arasından seçmeniz şart değilse birde şu kulaklığı inceleyin : HyperX Cloud Core.

SS normalde guzel kulakliklari var fakat bu fiyat bandinda kalitesiz bir urun logitech daha kaliteli daha rahat.
Anladım, teşekkürler.

Logitech g230'dan şikayet eden çok. Benim tavsiyem kendiminde kullandığı Asus Cerberus technopat incelemişti. İncelemeye bakabilirsin.
Şikayetler ne konuda acaba? Birde Asus Cerberus modelini düşünüyordum ama konuştuğum biri bana arkadaşının hiç memnun olmadığını, seslerin yeterine iyi çıkmadığını söyledi.

http://headphones.specout.com/compare/3551-5697/Logitech-G230-vs-SteelSeries-Siberia-Raw-Prism
Şu linki bir inceleyin derim, aşağıdaki kullanıcı yorumlarını da okuyun. Bu karşılaştırmadaki farkları ben sana yazayım, Logitech' in kablosu daha uzun ve ağırlık olarak yaklaşık yarısı ağırlığında. Siberia 4 dB daha hassas ki bunu hissetmezsin zaten. Ayrıca Siberia ışıklı olduğu için USB kullanıyor. İkisi de gayet güzel ancak ben olsam bu ikisi arasından G230 alırım çünkü G230' u denedim ve gerçekten çok rahat. Sizde deneyebilirseniz deneyerek almaya çalışın. Ayrıca bu ikisi arasından seçmeniz şart değilse birde şu kulaklığı inceleyin : HyperX Cloud Core.
Teşekkürler, karşılaştırma çok iyi oldu.

Arkadaşlar, şu konuda net bir açıklama yapabilecek kimse yok mu forumda ya!

Arkadas sana net soyluyoruz iste hyperx cloud core alacaksan al en iyisidir ama almayacaksan direk logitech g230 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı