Arkadaşlar hazır bu kulaklıklar 150 TL iken birini alayım dedim. Oyun videoları çektiğim için mikrofon çok önemli. Hangisi daha konforludur, hangisinin mikrofonu daha iyidir? Bilen varsa söylerse sevinirim. Hangisini almalıyım?
Benim kendi görüşüme ve videolara göre siberia v2 rahatlık konusunda g230'u geçiyor ama g230'ada konforsuz diyemeyiz oda rahat ama siberia v2 bir tık önde mikrafon konusunda ise g230 siberia v2'nin önünde görünüyordu videolarda benim fikrim böyledir.Ben almış olsaydım siberia v2 alırdım.
Benim kendi görüşüme ve videolara göre siberia v2 rahatlık konusunda g230'u geçiyor ama g230'ada konforsuz diyemeyiz oda rahat ama siberia v2 bir tık önde mikrafon konusunda ise g230 siberia v2'nin önünde görünüyordu videolarda benim fikrim böyledir.Ben almış olsaydım siberia v2 alırdım.
Şahin hangisi oluyor? @Hexagram@nanikush İki kulaklıkta birbirlerine eşit sayılırlar.
G230 var bende. Görünüş olarak bence G230 çok daha iyi. Konfora gelirsek kumaşı gerçekten kaliteli ama uzun süre kaldığında kulaklarım sıkılıyor. Kablosu aşırı uzun sesi iyi. Alınabilir. Bence hoşuna gideni al.
Tabiki de SteelSeries Siberia v2. Burada konuştuğumuz kartlardan biri ses kartı ile 7.1 ses verebilen bir kart , diğeri ise stereo. Aynı zamanda bu işlerden anlıyorsan ses frekanslarının arasındaki farkı görürsün.
Tabiki de SteelSeries Siberia v2. Burada konuştuğumuz kartlardan biri ses kartı ile 7.1 ses verebilen bir kart , diğeri ise stereo. Aynı zamanda bu işlerden anlıyorsan ses frekanslarının arasındaki farkı görürsün.
Hayır Siberia V2 tabiki de daha güzel ve kaliteli. Ses kartı olmadan onboard olarak da kullanabilirsin. Benim demek istediğim eğer kaliteli 7.1 ses kartı alırsan tadından doyum olmaz. Ancak onboard olarak da çok kaliteli ses verecektir.
Hayır Siberia V2 tabiki de daha güzel ve kaliteli. Ses kartı olmadan onboard olarak da kullanabilirsin. Benim demek istediğim eğer kaliteli 7.1 ses kartı alırsan tadından doyum olmaz. Ancak onboard olarak da çok kaliteli ses verecektir.
Ben dediğim gibi oyun videoları çekiyorum. Mikrofonun kaliteli olması en önemli şey. Ayrıca yere düşen iğnenin sesini duymasam da olur. Sana sorum şu Siberia V2'yi direk jaklardan bağlayıp çalıştırabilirim değil mi?