Logitech G230'dan sonra yeni kulaklık tavsiyesi

Cylon011

Decapat
Merhabalar.
Bende şu an Logitech G230 var. Uzun senelerce kullandım. Bundan geçiş yapacak biri olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Buna benzer bir şey arıyorum yine.
Belki birçok kişi bu kulaklığı sevmez ama ben çok severek kullandım. Yine bunun rahatlığında bir şey arıyorum. Mesela sesi az falan denir ama ben o konuda da memnundum neyse aradıklarıma gelirsek;

-Mutlaka kumaş pad olmalı. Deri istemiyorum. Olmazsa olmazım budur. Ve g230 gibi kulağı iyi sarsa iyi olur.
-Kablosu mümkünse örgülü ve sağlam görünürde olmalı. Yani dayanıklılık önemli.
-Anakartım eski. Yani ses kartım falan yok adam akıllı. Bu yüzden AUX/USB olması fark etmez.

Bütçe şu anki durumda 1000-2000 arası. Mikrofon için de bir arayışım yok sıradan bir şey olabilir (kronik sorunlu olmasın yeter)

SteelSeries'i eledim. Kablosu çok ince ve plastik genel olarak.
Corsair Void Elite serisinde de kablo hoşuma gitmedi.
Razer BlackShark v2'ye de baktım onda da şu kafa bandını ayarlama kısmı çok uyduruk geldi, yaptığımız genişlik ayarı sabit kalmıyormuş galiba. Kafa bandını rahat ayarlayabilmem önemli.
Logitech G335'te de kafa bandı ayarı yok gibi bir şey.

Gördüğünüz gibi ses kalitesi veya teknolojisi çok önemli değil. Düzgün bir şekilde sesi versin yeter. Konfor ve sağlamlık daha önemli benim için. G230 gibi vasatı yıllarca sorunsuz kullandım işte anlarsınız az çok ne istediğimi. Kablosuz olması gibi bir derdim de yok. Kablolu kullanacağım. Ama ekstradan kablosuz özelliğine hayır demem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı