Çözüldü Logitech G231 bilgisayarda az ses veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

unused

Hectopat
Daha fazla  
G231 model kulaklığı bilgisayara takınca çok az ses geliyor. Ama telefona takarsam ses 2-3 kat artıyor. Şu anlık anakartım Quadro H55G. Ama şu an garantide olan MSI B150M Bazooka anakartta da aynı sorun vardı. İşletim sisteminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Windows 10 kullanıyorum, tüm güncellemeler yapıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
G231 model kulaklığı bilgisayara takınca çok az ses geliyor. Ama telefona takarsam ses 2-3 kat artıyor. Şu anlık anakartım Quadro H55G. Ama şu an garantide olan MSI B150M Bazooka anakartta da aynı sorun vardı. İşletim sisteminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Windows 10 kullanıyorum, tüm güncellemeler yapıldı.
Aynı sorun eski masaüstü bilgisayarımda vardı. Kulaklığın sesi sanki olması gerekenden 2 kat az geliyor gibiydi, masaüstü bilgisayarımı satıp laptop' a geçtim ve düzeldiğini gördüm. Tahmin yürütmek gerekirse işletim sistemiyle alakalı değil gibi. Şuan kullandığım notebook windows 10.
Kulaklığımın markası G230, hatta şöyle benzetme yaparsak %400 bir artış sağladı laptop, sesi en fazla %30, %40 açabiliyorum üstü başımı ağrıtıyor :D

Kulaklık taktığınız port'un bozuk olmadığından emin olun. Farklı bir kulaklık takıp deneyerek bunu sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki ses yazılımını güncelleyin. Örn; Realtek vs.

Denetim masasından ses ayarlarına iyice bakın.

Logitech Gaming Software yazılımını indirin, ayarlarına iyice bakın bir sorun olabilir.

Varsa ve ya imkanınız varsa harici ses kartı ile takmayı deneyin. (İşe yaramayabilir ama denemekten zarar gelmez.)

Telefona değilde başka bilgisayarlara takıp deneyin. Arkadaşlarınızın bilgisayarı varsa onlarda da deneyin.

Saçma gelebilir ama bu sorun, yeni gelen windows güncellemesinden sonra bende de olmaya başlamıştı. Temiz kurulum yapmıştım. Yani yazılımsal olduğuna eminim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı