Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2018 #11 Emre Sakinmaz dedi: Kulaklığı başka pc'de denedim ses ve mikofon çok iyi öneririm ama kendi bilgisayarımda denediğimde mikrofon sesi çok az ve uğultu-cızırtı tarzı bir ses geliyor problem bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Geçmiş olsun. Konu açarsanız belki bilen çıkar.
Emre Sakinmaz dedi: Kulaklığı başka pc'de denedim ses ve mikofon çok iyi öneririm ama kendi bilgisayarımda denediğimde mikrofon sesi çok az ve uğultu-cızırtı tarzı bir ses geliyor problem bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Geçmiş olsun. Konu açarsanız belki bilen çıkar.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 27 Kasım 2018 #12 Hagström Viking dedi: Allah Allah. Geçmiş olsun. Konu açarsanız belki bilen çıkar. Genişletmek için tıkla... Açtım. Corsair HS50 yüksek seste cızırtı kulaklık düzeldi diye mikrofon sorunu için bir daha konu açtım onayda.
Hagström Viking dedi: Allah Allah. Geçmiş olsun. Konu açarsanız belki bilen çıkar. Genişletmek için tıkla... Açtım. Corsair HS50 yüksek seste cızırtı kulaklık düzeldi diye mikrofon sorunu için bir daha konu açtım onayda.