Logitech G231 vs Hyperx Cloud Stinger

TMS

Decapat
Oyun oynamak için mikrofonu iyi olan ve ergonomik bir kulaklık arıyorum. Belirttiğim iki ürün de şuan indirimli ve 250 TL civarında. Bu ikisinden hangisini seçmemi önerirsiniz veya bu ürünler dışında bütçe aşılmayacak şekilde hangi kulaklığı önerirsiniz?

Edit: Bütçe 300 TL(max)
Edit: Anakart Asus Rog Strix B360G-Gaming

Son düzenleme:
Hortlatıyorum ama nasıl kulaklık ben de düşünüyorum :) Biraz yorumlarmısınız :)
Cs:go, pubg tarzı oyunlar oynuyorsanız. Sanal da olsa 7.1 olan bir kulaklık tavsiye ederim. Bu normal stereo olduğu için pek hoşuma gitmedi. Kulaklığı yukarı doğru kaldırıp kapatsam da kimi zaman ses karşı tarafa gidiyor. Ben pek beğenmedim.

Cs:go, pubg tarzı oyunlar oynuyorsanız. Sanal da olsa 7.1 olan bir kulaklık tavsiye ederim. Bu normal stereo olduğu için pek hoşuma gitmedi. Kulaklığı yukarı doğru kaldırıp kapatsam da kimi zaman ses karşı tarafa gidiyor. Ben pek beğenmedim.
Anladım. Peki 200-300 tl bandında var mıdır öneriniz?

Hocam denemediğim şeyi öneride bulunmak istemem ama; Arkadaşların kullandığı rampage vardı her ne kadar kalitesiz olduğunu düşünsem de benim duymadığım sesleri duyabiliyorlardı. Araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı