Logitech G231 vs Sanal 7.1 Kulaklık

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Merhaba arkadaşlar, kulaklık araştırması yapıyordum ve aklıma bir şey takıldı. Logitech G231 Prodigy modelini beğendim fakat kendisi Stereo kulaklık. Şu sanal 7.1 olan kulaklıklar var onların da bazı marka ve modellerine baktım, sanal 7.1 kulaklıkların marka ve modelleri hemen hemen birbirinin aynısı olduğundan marka veya model vermeyeceğim, siz biliyorsunuz zaten. Sorum şu ki; Kaliteli bir Sanal 7.1 kulaklıkla Logitech G231 Prodigy arasında kalsam hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, kulaklık araştırması yapıyordum ve aklıma bir şey takıldı. Logitech G231 Prodigy modelini beğendim fakat kendisi Stereo kulaklık. Şu sanal 7.1 olan kulaklıklar var onların da bazı marka ve modellerine baktım, sanal 7.1 kulaklıkların marka ve modelleri hemen hemen birbirinin aynısı olduğundan marka veya model vermeyeceğim, siz biliyorsunuz zaten. Sorum şu ki; Kaliteli bir Sanal 7.1 kulaklıkla Logitech G231 Prodigy arasında kalsam hangisini tercih etmeliyim?
Kaliteli 7.1 sanal özellikli kulaklık minumum 400 - 450 Tl den başlar.

Sanal 7.1 'i tavsiye etmiyorum. Stereo iyi bir kulaklık çok daha iyi olur. Şu an 7.1 özellikli bir kulaklık kullanıyorum. Plantronics Gamecom 788 ancak 7.1'in bir anlamı yok benim için.

Ancak 7.1 özellikli bir kulaklık olunca harici ses kartlı geliyor bu da kulaklığın sesini yükseltiyor. Kulaklık amfisi görevi görüyor. Eğer kaliteli bir Stereo kulaklığa sahipseniz anakartınızın ses desteğinin de iyi olması faydalı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı