2si arasından arctis 3 ü öneririm. Logitech kulaklık yapmayı pek beceremiyor.Evet arkadaşlar hangisini önerirsiniz bütçem 390 TL ve altı.
Beceriyor aslında ama ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı.2si arasından arctis 3 ü öneririm. Logitech kulaklık yapmayı pek beceremiyor.
arctis 3 stereo bir kulaklık 7.1 değil. her stereo kulaklık yazılımsal olarak 7.1 ses kalitesini biraz da olsa tattırabiliyor. dolby atmos, windows sonic gibi teknolojiler ile. 20 liraya aldığınız kulaklığa da 7.1 yazmanız lazım bu mantıkla. her e-ticaret sitesi niyeyse 7.1 yazıyor halbu ki 7.1 yok o kulaklıkların çoğunda.Mouseum ve gamepadim Logitech olduğu için ilk G231'e bakmıştım arkadaşlarım çevrem ve bu site uzak durmam gerektiğini söyledi ben de indirimde Arctis 3 aldım. Daha sonra G231 elime alma fırsatım oldu malzeme kalitesini bile beğenmedim cidden kalitesiz duruyor. Arctis 3 7.1 gibi bi artısı da var kulak terletme de yapmıyor bu kıyasta her türlü Arctis 3 alır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.