tai_lung
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, uzun zamandır hayalim olan direksiyon setini almak istiyorum. Bunun için G27'yi düşündüm ama Sahibinden'den almak hakkında şüphelerim var. Çünkü bu kategori için Param Güvende hizmeti yok ve bulunduğum şehirde de satan yok. O yüzden tek çare satıcıya havale sonrası kargolama kalıyor. Dolaptan da alabilirim orada paramı koruma güvencesi de var ancak fiyatlar biraz daha yüksek. Sadece 700 küsur TL güvence ücretine gidiyor ayrıca satıcıdan yüzde bilmem kaç komisyon kesiliyor sanırım. Sahibinden'deki satıcıya oradan satmasını isteyebilirim ama muhtemelen 1K fazladan gider 6 7K bütçem var ve öğrenciyim. Sizce ne yapmam gerek Sahibinden'de dolandırılır mıyım?
Bir de dolapta şöyle bir ilan var. Sıfır olduğunu iddia ediyor satıcı. Bana kesinlikle güven vermedi ama arkadaşım Param Güvende olduğu için dolandırılma ihtimalimin olmadığını söylüyor.
Bir de dolapta şöyle bir ilan var. Sıfır olduğunu iddia ediyor satıcı. Bana kesinlikle güven vermedi ama arkadaşım Param Güvende olduğu için dolandırılma ihtimalimin olmadığını söylüyor.