Logitech G27 ile araba kullanma öğrenilir mi?

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar soru yukarıdaki gibi. Kuzenimin çok az kullandığı G27'si var bana verecekte Forza, ETS, Assetto Corsa gibi oyunlardan gerçeğe yakın olmasa da iyi bir deneyim alabilir miyim? Ehliyet için para biriktiyorum çünkü direksiyon sınavında falan etkisini görür müyüm sizce?

Arkadaşlar soru yukarıdaki gibi. Kuzenimin çok az kullandığı G27'si var bana verecekte Forza, ETS, Assetto Corsa gibi oyunlardan gerçeğe yakın olmasa da iyi bir deneyim alabilir miyim? Ehliyet için para biriktiyorum çünkü direksiyon sınavında falan etkisini görür müyüm sizce?
Bence görürsün City car driving de al şehir dinamiği iyidir

City Car Driving'de dene şansını. Ayrıyeten ETS'de tırı kaldırmayı sürmeyi tamamen çöz. Ortalama bir deneyim alırsın. Çünkü ETS'de tır kaldırmak bir tık manuel araba kaldırma hissiyatına yakın bence.

Anladım teşekkürler. Peki otomatik kullanmak istiyorum diyelim otomatik vites falan nasıl oluyor. Drive, Park tuşu falan yok ya ondan sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı