KARA1964
Hectopat
Sahibinden üzerinden bakıyorum 2. el olarak almayı düşünüyorum satarkende zarar etmemek adına.
G27 Param Güvende ile buldum kutu var fatura yok G29uda buldum vitesli olarak satılıyor fatura kutu yok duruyor.
G27 8bin TL G29 10bin TL aradaki 2bin TL farka değer mi?
Ben sadece ETS 2 için alacağım 1 sene önce DFGT almıştım ama vitessiz olmasından dolayı 4 5 ay önce sattım şimdi vitesli almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
İki arkadaşta 500TL kadar pazarlık yapar gibi duruyor ama yine aynı fiyata gelir Param Güvende hizmet bedelinden dolayı.
Tek fark eski olması ise benim için hiç problem değil hatta bir gün belki tarihi eser olur
.
Kroniği falan yoksa direkt G27 almayı düşünüyorum hatta.
Bu arada G29 ilk seri imiş sanırım yani çıktığı gün direkt alınmış.
G27 Param Güvende ile buldum kutu var fatura yok G29uda buldum vitesli olarak satılıyor fatura kutu yok duruyor.
G27 8bin TL G29 10bin TL aradaki 2bin TL farka değer mi?
Ben sadece ETS 2 için alacağım 1 sene önce DFGT almıştım ama vitessiz olmasından dolayı 4 5 ay önce sattım şimdi vitesli almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
İki arkadaşta 500TL kadar pazarlık yapar gibi duruyor ama yine aynı fiyata gelir Param Güvende hizmet bedelinden dolayı.
Tek fark eski olması ise benim için hiç problem değil hatta bir gün belki tarihi eser olur
Kroniği falan yoksa direkt G27 almayı düşünüyorum hatta.
Bu arada G29 ilk seri imiş sanırım yani çıktığı gün direkt alınmış.
Son düzenleme: