Logitech G29 2025'te alınır mı?

Bütçe
17500

murtazacan

Centipat
Daha fazla  
Hayatım boyunca ne bir direksiyon setim oldu ne de bir direksiyon seti kullandım. İlk defa direksiyon setim olacak. Zevk alır mıyım? ETS2, AC, FH5, FS22, Dirt Rally 2.0, BeamNG.drive, LFS, WRC 25 gibi oyunlarda takılacağım. Sizce alınır mı? Sıfır alacağım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek zevk alacağınızı söyleyemem. PXN alın.
1-2 ay içerisinde stoklara gireceğini söyledi satıcı.
Yavaş yavaş insanları Direct Drive'a alıştırmak lazım ;) Yılbaşından hemen sonra gelir tahminimce. Kasım başında sipariş verdi ithalatçı.

Yavaş yavaş insanları Direct Drive'a alıştırmak lazım ;) Yılbaşından hemen sonra gelir tahminimce. Kasım başında sipariş verdi ithalatçı.
Aynen öyle. Bir kaç kez G29 kullandım hiç zevk alamadım. Hiç öyle geri kuvveti yok öylesine boş bir set. Popüler diye alıyorlar zevk alamayıp kısa bir süre içerisinde satıyorlar.
İlla denk gelmişsinizdir direksiyon seti boş iş hevesinizi aldıktan sonra satarsınız diye yazanlara :D

Aynen öyle. Bir kaç kez G29 kullandım hiç zevk alamadım. Hiç öyle geri kuvveti yok öylesine boş bir set. Popüler diye alıyorlar zevk alamayıp kısa bir süre içerisinde satıyorlar.
İlla denk gelmişsinizdir direksiyon seti boş iş hevesinizi aldıktan sonra satarsınız diye yazanlara :D
Evet onlara önce bir Direct Drive kullanın ondan sonra heves mi değil mi anlarsınız diyorum ama halen konu hakkında bilgisi olmayıp anasayfada G29 başlığı görüp övenler var. Bilgin yoksa yorum da yapma kardeşim :D G29 yerine V10 Pro aldırdığım tüm arkadaşlar çok memnun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı