Logitech G29 alınır mı?

Hocam kaç derece döneceğini driverden ayarlayabilir ama Thrustmaster'i 900 derece yapamaz 240 derece çok küçük bir dönüş açısı.

Evet Logitech G HUB'dan ayarlanıyor diye biliyorum dediğim gibi illa debriyaj 900 derece istiyorsa G29 alabilir sorun yok.

Sonrasında shifter alacaksanız fiyatı iyi. Kaçırmayın derim. Ancak shifter olmadan arkadaşın dediği gibi dfgt ile bir farkı yok.

@Onur Turgut Ermiş Ben de uzun zamandır almayı düşünüyordum, hazır bu kadar düşmüşken alıyım dedim. Değeceğine eminim.

Muhtemelen dolar kuru 9'dan yukarıyken alınan ürünler satılmaya başlandığında bu fiyatları görmek imkansız hale gelecek. O yüzden eli çabuk tutmak lazım.

Selama arkadaşlar. Logitech G29 almak istiyorum. Sizce alınır mı ve fiyatına değer mi? Şu an shiftersiz hali 2600TL sıfırı bana önceki kadar pahalı gelmedi. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
Hocam 3 haftadır aktif bir şekilde kullanmaktayım. Bana soracak olursanız kesinlikle alınır. Fakat eksi yönleri de var, dişli sistem olduğu için sesi fazla. Debriyaj hissiyatını ben hiç beğenmedim açıkçası. Fakat oyun zevki ciddi anlamda güzel.

İncelemelerinde dişli sistemden bahsetmişlerdi görmüştüm. Fakat kulaklık ile oynayacağımdan pek duymayacağımı düşünüyorum. Debriyaj hissi olarak şu anlık kulakçıkları kullanacağım pek problem olacağını sanmıyorum.

Siz ne kadara almıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…