Logitech G29 alınır mı?

Samet2233

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba MediaMarkt üzerinden Logitech G29 ve h vites almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Verilen paraya değer mi?
Ürün linkleri:

Hocalarım merhaba MediaMarkt üzerinden Logitech G29 ve h vites almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Verilen paraya değer mi?
Ürün linkleri:

Bildiğim kadarı ile bu model çark ile çalışıyor ancak Thrustmaster T300 sanırsam kayışlı. Böyle olması da daha gerçekçi hissettiriyor.

Thrustmaster kısmında herhangi bir sorun göremedim isterseniz incelemelerine bir bakın.

Hocam araştırdığımda direksiyonu benim için ince kalıyor yani G29 almayı düşünüyorum ama her iki ürününde fiyatları tuzlu, insanı bu parayı vermeye değermi diye düşündürüyor açıkçası.

Hocam araştırdığımda direksiyonu benim için ince kalıyor yani G29 almayı düşünüyorum ama her iki ürününde fiyatları tuzlu, insanı bu parayı vermeye değer mi diye düşündürüyor açıkçası.

Hocam bende almayı düşünüyordum ancak sonrasında bir anlık heves ile alıp bir köşede tozlanacağını bildiğim için vazgeçtim.

Hocam araştırdığımda direksiyonu benim için ince kalıyor yani G29 almayı düşünüyorum ama her iki ürününde fiyatları tuzlu, insanı bu parayı vermeye değermi diye düşündürüyor açıkçası.
İkinci el al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı