Logitech G29 alınır mı?

Biraz öyle olacak gerçekten :D benim de çocukluk hevesim sonuçta. İnşallah sorun çıkmaz sorunsuzca kullanırım ama sorun çıkarsa da iade yapar beklemeye geçerim.
Bismillah :) şom ağzımı açtım yeni R3 alan bir arkadaş sorun yaşamış.

Bismillah :) şom ağzımı açtım yeni R3 alan bir arkadaş sorun yaşamış.

Bende gördüm hocam 40 yılda 1 denk geliyor böyle nazara geldi.

Bende gördüm hocam 40 yılda 1 denk geliyor böyle nazara geldi.
Keşke 40 yılda bir olsa.
Moza'nın Discord'una ya Reddit'te girip baksan memnun olandan çok sorun yaşayan var. Ama reklamı güzel yaptıkları için premium marka sanılmaya devam ediyor 😄
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke 40 yılda bir olsa.
Moza'nın Discord'una ya Reddit'te girip baksan memnun olandan çok sorun yaşayan var. Ama reklamı güzel yaptıkları için premium marka sanılmaya devam ediyor 😄
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam piyasaya oturdukları için kimse ekstra araştırma gereğinde bulunmuyor. Şu an bile direksiyon seti denildiginde akla gelen markalar Moza Rampage Logitech. Adam bakıyor Mozaya bunu çok kişi almış bizde alak güzel olmasa satılmaz kafasındalar

Evet arkadaşlar Gaming.gen'in PXN fiyatlarını öğrendik.

V10 Pro 14k

V10 Ultra 16k

VD4 21k

VD6 27k

Beklediğimin altında geldi. Vallahi helal olsun güzel fiyatlara getiriyorlar. Artık bu fiyatlara Direct Drive almayan kalmasın 😄

Evet arkadaşlar Gaming.gen'in PXN fiyatlarını öğrendik.

V10 Pro 14k

V10 Ultra 16k

VD4 21k

VD6 27k

Beklediğimin altında geldi. Vallahi helal olsun güzel fiyatlara getiriyorlar. Artık bu fiyatlara Direct Drive almayan kalmasın 😄
2K (g29 shfiterı bulup takabilirim marka farketmez dediğiniz için) fark var hocam aklımda vites almakta var ama tabii ultra ile pro arasında ki fark dağlar kadar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı