Logitech G29 alınır mı?

syrelium

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Forza Horizon 5 çoğunlukta olmak üzere araba ve yarış oyunları oynamayı seviyorum ve daha gerçekçi olmasını istediğim için direksiyon seti almaya karar verdim, almayı düşündüğüm direksiyon seti Logitech G29 ve ayrıca yanında Logitech'in vitesini de almak istiyorum. Sizce nasıl alınır mı?

FH5 için direksiyon önermiyorum arcade bir oyun olduğu için ama F1 ve ETS gibi simülasyon oyunlarında tavsiye ederim.

Forza Horizon 5 çoğunlukta olmak üzere araba ve yarış oyunları oynamayı seviyorum ve daha gerçekçi olmasını istediğim için direksiyon seti almaya karar verdim, almayı düşündüğüm direksiyon seti Logitech G29 ve ayrıca yanında Logitech'in vitesini de almak istiyorum. Sizce nasıl alınır mı?
2. elleri kovala sıfır alman mantıksız olur biraz. Çünkü genelde 2-3 ay düzgün kullanılır heves alınır sonra köşede durur.

Alınır ama üstteki hocamın dediği gibi kesinlike 2.el kovala bence de. 2,3 hafta oynayıp sıfıra yakın cihaz satanlar dolu var sitelerde, fiyatları sıfıra göre iyi oluyor. Zaten belki kendinizde aynı duruma düşüp ileride satma düşüncesine girerseniz hiç üzülmezsiniz.

Peki çok seslimi bazı insanların dediği gibi yoksa abartmaya gerek olmayacak kadar mı
Bendeki G29 2018'den kalma benimki ilk zamanlarına göre baya sesli ama çok normal artık 7 yıllık cihaz için. İlk zamanlarda sesi hiç yoktu.

2. elleri kovala sıfır alman mantıksız olur biraz. Çünkü genelde 2-3 ay düzgün kullanılır heves alınır sonra köşede durur.

Evet gayet mantıklı temiz ve iyi fiyata 2. el bulursan alınabilir neden alınmasın

Alınır ama üstteki hocamın dediği gibi kesinlike 2.el kovala bence de. 2,3 hafta oynayıp sıfıra yakın cihaz satanlar dolu var sitelerde, fiyatları sıfıra göre iyi oluyor. Zaten belki kendinizde aynı duruma düşüp ileride satma düşüncesine girerseniz hiç üzülmezsiniz.

Bendeki G29 2018'den kalma benimki ilk zamanlarına göre bayağı sesli ama çok normal artık 7 yıllık cihaz için. İlk zamanlarda sesi hiç yoktu.

Aynen öyle

Alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı