Aktif kullanıyorum memnunum. 12 k civarına sıfır bulabilirsen al ama 15 16 k verilmez bence.Çok heveslendim ve almayı düşünüyorum, ETS 2 Forza Horizon 5 ve Assetto Corsa oynayacağım. Fiyatı da galiba önceye göre düşük şu anda. Kararsız kaldım.
Çok heveslendim ve almayı düşünüyorum, ETS 2 Forza Horizon 5 ve Assetto Corsa oynayacağım. Fiyatı da galiba önceye göre düşük şu anda. Kararsız kaldım.
Aktif kullanıyorum memnunum. 12 k civarına sıfır bulabilirsen al ama 15 16 k verilmez bence.
Paran yetiyorsa moza R3 al.
Ben de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve öncesinde hep heves edip kendim almak istiyordum. Hevesim geçer diye kendim almadım ama sonrasında hediye geldi. Bunca zamandır neden almadım diyorum arada. Oyun keyfini gerçekten arttırıyor. Arada sıkılsam bile ara ara sadece direksiyonla oyun oynuyorum. Bu bütçede alınır kesinlikle.
Asetto Corsa Shuto trafik modu vs kur etsden daha eğlenceli.ETS 2'yi bilgisayarımı ilk aldığım zamanlarda bayağı bir oynuyordum o zaman direksiyon seti almayı düşünüp almamıştım bu sefer alacağım muhtemelen.
Çok heveslendim ve almayı düşünüyorum, ETS 2 Forza Horizon 5 ve Assetto Corsa oynayacağım. Fiyatı da galiba önceye göre düşük şu anda. Kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.