Logitech G29 alınır mı?

kida

Decapat
Daha fazla  
Hocam genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ama işten geldikten sonra yorgunluktan pek enerjim kalmıyor. Bu yüzden haftada en fazla 1-2 kez PC başına geçebiliyorum.

Yine de aklımda direksiyon seti alma fikri var. Sence bu şartlarda mantıklı mı? Forza gibi oyunları joystick ile oynarken bile ciddi keyif alıyorum. Direksiyon setiyle muhtemelen çok daha fazla zevk alırım ve başına geçince kolay kolay sıkılmam diye düşünüyorum.

Logitech G29 modeli aklımda, almayı düşünüyorum. Sizce bu kullanım alışkanlıklarıyla alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ama işten geldikten sonra yorgunluktan pek enerjim kalmıyor. Bu yüzden haftada en fazla 1-2 kez PC başına geçebiliyorum.

Yine de aklımda direksiyon seti alma fikri var. Sence bu şartlarda mantıklı mı? Forza gibi oyunları joystick ile oynarken bile ciddi keyif alıyorum. Direksiyon setiyle muhtemelen çok daha fazla zevk alırım ve başına geçince kolay kolay sıkılmam diye düşünüyorum.

Logitech G29 modeli aklımda, almayı düşünüyorum. Sizce bu kullanım alışkanlıklarıyla alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam Forza tarzı oyunları G29 ile oynamak hiç uygun olmuyor o tarz oyunlar arcade olduğu için oynanmıyor NFS de öyle.

Ve bence PC başına 1-2 kez geçebiliyorsanız çok iyi bir tercih olmaz hem bir süre sonra insan sıkılıp kenara koyuyor paranız boşa gitmiş gibi oluyor.

Ve direksiyon ile oynamak rahatlık açısından da biraz ağrı yapıyor vücutta.

Bence anlattığınıza göre alınmaz diye düşünüyorum ben yarış oyunları tutkunu olan bir insan olarak bile istediğimi yapamadım çünkü Forza örneği gibi bu tarz oyunlar direksiyonla oynanmıyor çok kötü oluyor.

Ama F1 olsun Dirt olsun bu tarz oyunlar oynanır.

Yani örneğin hocam Forza'da bir lambo sürüyorsunuz veya yarışlarda falan araba kullanırken direksiyonla oynamak aşırı kötü oluyor hiçbir şekilde kontrol edemiyorsunuz

Ama örneğin bir Assetto Corsa falan oynanır

Ama dediğim gibi bence insan bir süre sonra sıkılıp kenara koyuyor ben 2.5 yıl önce almıştım belki toplamda 15-20 gün oynamışımdır.

Hocam çok sağ ol. Dediğin gibi, sıkıyorsa gerçekten önemsiz bir cihaz. Çok istersem gider kafede oynarım zaten.

Hocam çok sağ ol. Dediğin gibi, sıkıyorsa gerçekten önemsiz bir cihaz. Çok istersem gider kafede oynarım zaten.

Kesinlikle öyle hocam örneğin ben bu sene YKS'ye hazırlanırken gerçekten acayip bir heves bir daha doğmuştu tekrar direksiyonu kurarım müzik açarım oynarım diye.

Sınav bitti sonraki gün kurdum 20 dk oynadım her şeyi bir daha geri kaldırdım kutusuna koydum. O derece sorun oldu yani bir de bacak ve bel ağrısı da oldu bende kullanırken o yüzden pek girişmedim.

Kesinlikle öyle hocam örneğin ben bu sene YKS'ye hazırlanırken gerçekten acayip bir heves bir daha doğmuştu tekrar direksiyonu kurarım müzik açarım oynarım diye.

Sınav bitti sonraki gün kurdum 20 dk oynadım her şeyi bir daha geri kaldırdım kutusuna koydum. O derece sorun oldu yani bir de bacak ve bel ağrısı da oldu bende kullanırken o yüzden pek girişmedim.
Ahahaha, beni resmen 15-20 binden kurtardın, sağ ol hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı