Logitech G29 alınır mı?

• Konuyu başlatan Gnev
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 116

Gnev

Hectopat
@AdvocateD
Merhaba hocam, yorumumu görüp cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Yarış oyunlarına çocukluğumdan beri ilgim var fakat bugüne kadar hiç direksiyon seti alıp oynama fırsatım olmadı, iş güç derken hep ertelendi.

Hayatımda ilk kez direksiyon seti alacağım, çok uçuk paralar da vermek istemiyorum. Şu an Rampage rowdy V997 ile Logitech G29 arasında çok kararsız kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Bir diğer seçenek olarak bu ikisini almayıp bütçeyi biraz daha zorlayarak Moza R3 almak daha mı doğru olur, yoksa benim gibi yeni başlayan biri için fazla mı kaçar? Son olarak pxn VD4 almayı da düşünüyorum 24K bandın da şu an.

Oyun olarak Forza Horizon 5, F1 ve Dirt Rally tarzı oyunlar oynayacağım.
Açık konuşmak gerekirse hevesim geçerse ayda 1-2 kez kullanma ihtimalim de var ya da iş yoğunluğundan hiç açamayabilirim.

Bu şartlarda siz olsanız hangi seti tercih ederdiniz?

@AdvocateD
Merhaba hocam, yorumumu görüp cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Yarış oyunlarına çocukluğumdan beri ilgim var fakat bugüne kadar hiç direksiyon seti alıp oynama fırsatım olmadı, iş güç derken hep ertelendi.

Hayatımda ilk kez direksiyon seti alacağım, çok uçuk paralar da vermek istemiyorum. Şu an Rampage rowdy V997 ile Logitech G29 arasında çok kararsız kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Bir diğer seçenek olarak bu ikisini almayıp bütçeyi biraz daha zorlayarak Moza R3 almak daha mı doğru olur, yoksa benim gibi yeni başlayan biri için fazla mı kaçar? Son olarak pxn VD4 almayı da düşünüyorum 24K bandın da şu an.

Oyun olarak Forza Horizon 5, F1 ve Dirt Rally tarzı oyunlar oynayacağım.
Açık konuşmak gerekirse hevesim geçerse ayda 1-2 kez kullanma ihtimalim de var ya da iş yoğunluğundan hiç açamayabilirim.

Bu şartlarda siz olsanız hangi seti tercih ederdiniz?
Hocam mesajlarımı okuduğunuzu tahmin ederek söylüyorum. Ne Rampage ne de G29 önermeyeceğim. G29 fiyatına PXN V10 Pro varken giriş seviyesinde başka bir set almak mantıksız. Gördüğüm kadarıyla arcade oyunlar ve ralli oynayacaksınız. Sizin için setin gürültüsüz olması ve doğru feedback olması önemli çünkü genelde toprakta yarışacaksınız ve G29 veya V997 gibi setlerle hem yapay hem gereksiz gürültülü bir feedback alırsınız.

Sizin için en mantıklı set ikisinden biri. Ocağın 3. haftası stoklarda olacak denildi. Fiyatları 18-20k'yı geçmez diye düşünüyorum.

Hocam mesajlarımı okuduğunuzu tahmin ederek söylüyorum. Ne Rampage ne de G29 önermeyeceğim. G29 fiyatına pxn V10 Pro varken giriş seviyesinde başka bir set almak mantıksız. Gördüğüm kadarıyla arcade oyunlar ve ralli oynayacaksınız. Sizin için setin gürültüsüz olması ve doğru feedback olması önemli çünkü genelde toprakta yarışacaksınız ve G29 veya V997 gibi setlerle hem yapay hem gereksiz gürültülü bir feedback alırsınız.

Sizin için en mantıklı set ikisinden biri. Ocağın 3. haftası stoklarda olacak denildi. Fiyatları 18-20K'yı geçmez diye düşünüyorum.

Peki sizce limiti biraz arttırdığım da pxn VD4 mü Moza R3 mü tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı siteler de mevcut o yüzden soruyorum.
Şuan yalnızca Evkurda stokta var. Orda da taksit olunca fiyat coşuyor. Ocak'ın 3. Haftasını bekleyiniz.

Ben söyleyince PXN çalışanı oluyorum Elin yabancısı Moza R5 ve PXN VD6'yı kıyaslamış VD6'yı övüyor :D

Ekran görüntüsü 2026-01-06 201245.png

Son düzenleme:
Şu an yalnızca Evkur'da stokta var. Orada da taksit olunca fiyat coşuyor. Ocak'ın 3. haftasını bekleyiniz.

Ben söyleyince pxn çalışanı oluyorum elin yabancısı Moza R5 ve pxn VD6'yı kıyaslamış VD6'yı övüyor :D

Eki Görüntüle 2635473

Moza Racing R3 siparişi verdim biraz önce hocam, Gelbura'dan 3 taksit peşin fiyatına gayet iyi bir fiyat gibi geldi. Umarım utandırmaz uzun yıllar kullanırım. Hepsiburada'dan VD4 alacaktım fakat daha pahalıya geliyordu absürt derecede direksiyon montaj vs yoktu o yüzden tercih ettim. Kendimden çok kardeşim için alıyorum doğum günü heves etmiş bekleyelim dersem çocuk üzülür sonuç olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Moza Racing R3 siparişi verdim biraz önce hocam, Gelbura'dan 3 taksit peşin fiyatına gayet iyi bir fiyat gibi geldi. Umarım utandırmaz uzun yıllar kullanırım.​

Hayırlı olsun hocam umarım benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamaz uzun süre kullanırsınız.

Sizlerde ki sıkıntı tam olarak neydi? Kaçırmış olabilirim orasını.
Öncelikle R3'ün direksiyonu plastik. 20k üstü bir sete yakışmıyor. Artı olarak R3'lerde base'in ufak olması kaynaklı ısınma sorunları yaygın. Benim yaşadığım sorun ise aşağıdaki videodakine benzerdi. Direksiyon ile motorun bağlantısı kopuyor ve tuşlar basılı kalıyor gibi algılıyordu. Yazılımsal olarak bir çözümü yoktu o yüzden zorla da olsa iade etmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı