Logitech G29 alıp pişman olmak

EmirTasx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam başlıkta da okuyacağınız üzere, Logitech G29 aldım 2 gün önce ve kredi kartıyla aldığım için mecburen sıfır aldım, 16.5'a direksiyon + shifter aldım. Fakat umduğum zevki alamadım yani marka model özelinde değil, direkt direksiyondan zevk alamadım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Satmaya kalksam sıfır olmasına rağmen kaça gider ya da satmayıp yapabileceğim bir şeyler var mı? Gerçekten canımı çok sıktı bu durum.

Maalesef hocam kutuyu açtıktan sonra öyle bir hak talebi yok diye biliyorum.

Ben sana 6.5 vereyim bir daha bu kadar komik duruma düşme
Bazen bazı satıcılar kabul edebiliyor. Eskisine yakın kutuladığımda kabul etmişlerdi. Ayrıca canınızı sıkmanıza gerek yok. Direksiyon setini beğenmediyseniz yapacak bir şey yok. Neyi sevip sevmediğinizi öğrenmiş oldunuz. Sahibinden’e ilana koyabilirsiniz diğer ilan fiyatlarını karşılaştırarak. Elimden gelse ben sizden satın alırdım😅

Arkadaşlar selam başlıkta da okuyacağınız üzere, Logitech G29 aldım 2 gün önce ve kredi kartıyla aldığım için mecburen sıfır aldım, 16.5'a direksiyon + shifter aldım. Fakat umduğum zevki alamadım yani marka model özelinde değil, direkt direksiyondan zevk alamadım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Satmaya kalksam sıfır olmasına rağmen kaça gider ya da satmayıp yapabileceğim bir şeyler var mı? Gerçekten canımı çok sıktı bu durum.

Bende heveslenmiştim ama almadan önce yorumları okudum birçok kişi aynı durumdan muzdarip olduğu için almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı