Logitech G29 CarrefourSA'dan alınır mı?

Emrixxd

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, direksiyon seti almayı düşünüyorum. Trendyol'da CarrefourSA satıcısında 12700TL'ye G29 gördüm. Sizce bu işte bir problem olabilir mi? 2. el fiyatına sıfır satıyorlar. Satıcı da Sabancıların mağazası öyle bilinmeyen satıcı da değil. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Alınır mı? logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu 941-000130 - Fiyatı, Yorumları

Aldığınız satıcıya dikkat edin bazı satıcılar açılmış 2. el ürünler göndermiş bazıları sıfır kapalı kutu göndermiş satıcıya dikkat ederek alabilirsiniz.

Aldığınız satıcıya dikkat edin bazı satıcılar açılmış 2. el ürünler göndermiş bazıları sıfır kapalı kutu göndermiş satıcıya dikkat ederek alabilirsiniz.
İlginç olan Trendyolda CarrefourSA’dan alıpta yorum yapan yok veya satın alan yok yani ilginç geldi bana. Bu fiyat bandında leblebi gibi satar diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim bu fiyata daha kaliteli direksiyon bulunmaz sanırım. Değil mi?

İlginç olan Trendyolda CarrefourSA’dan alıpta yorum yapan yok veya satın alan yok yani ilginç geldi bana. Bu fiyat bandında leblebi gibi satar diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim bu fiyata daha kaliteli direksiyon bulunmaz sanırım. Değil mi?
Ya aslında çok büyük bir avantajı da yok. Çünkü vitessiz set bu. Ekstra bir de vites alacaksın buna. Neredeyse piyasada satılan diğer ilanların fiyatına denk geliyor o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı