Logitech G29 direksiyon seti alınır mı?

Logitech G29 direksiyon setini almayi dusunuyorum. Kullananlardan yorum alabilir miyim alınır mı sizce?
Ben değil komşum kullanıyor, bende onlara gittiğimde tanışmışlığım oldu. Gerçek direksiyon hissiyatı veriyor. Bence iyi fakat fiyatından daha düşüğe satılması daha iyi olacaktır. Gereksiz pahalı.

ETS 2, Gran Turismo 7, Assetto Corsa, F1 gibi oyunları oynamayı seviyorsan ve evinde yeterince alan varsa alınır.

Forza Horizon ve Need for Speed gibi arcade yarış oyunları için çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. Bunlarda da keyifli ancak çok da aranmaz.

@Rambo29 logitechg29
ETS 2, Gran Turismo 7, Assetto Corsa, F1 gibi oyunları oynamayı seviyorsan ve evinde yeterince alan varsa alınır.

Forza Horizon ve Need for Speed gibi arcade yarış oyunları için çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. Bunlarda da keyifli ancak çok

Forza Horizon ve Need for Speed gibi arcade yarış oyunları için çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. Bunlarda da keyifli ancak çok da aranmaz.
15000 fiyat bandina deger diyorsun yani

Hocam Thrustmaster ürünlerini tavsiye ederim. G29 dişli sistem kullanırken Thrustmaster hibrit sistem kullanıyor. T128, T150 gibi ürünlere bakabilirsiniz. Hissiyat olarak çok daha iyiler ancak malzeme kalitesi G29'un daha iyi.

Direksiyon setleri hareketli parçalardan oluştuğu için zaman içinde ister istemez yıpranıyor ama Logitech G serisi kaliteli malzeme, uzun kullanımda G27 çok sağlamdı sıkıntı yaşamadım
Ne kadar zaman kullandin peki

Hocam Thrustmaster ürünlerini tavsiye ederim. G29 dişli sistem kullanırken Thrustmaster hibrit sistem kullanıyor. T128, T150 gibi ürünlere bakabilirsiniz. Hissiyat olarak çok daha iyiler ancak malzeme kalitesi G29'un daha iyi.
Biraz fazla ses cikariyormus galiba g29 disli oldugu icin t150 falan baktimda viraz daha pahali onlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı