Logitech G29 çok sert

• Konuyu başlatan yncc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.996

yncc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi forumlar,
Direksiyonu sola veya sağa çevirdikten sonra bırakıyorum tekrar ortaya deniyor,
Bir de direksiyonu çevirmek çok zor bu iki ayarı hiçbir şekilde kapatamıyorum ne G HUB'dan ne ETS 2'den. Direksiyon aşırı sert ve geri toparlıyor. Programı silip geri yükledim oyun kapat açtım bu çoğu zaman oluyor.
ETS 2 oyunu için bunlar.

Oyun ayarlarında geri güç bildirimini kıstın mı G HUB da merkezleme hangi ayarda.
0'da bildirimi kapattım oyunda, her türlü ayarı gerek oyundan gerek G HUB dan denedim lakin bir sonuç gelmiyor. Bu sorunu yaşayan bu forumda diğer forumlarda ve internette bir sürü kullanıcı mevcut ayarla alakalı değil yani.

0'da bildirimi kapattım oyunda, her türlü ayarı gerek oyundan gerek G HUB'dan denedim lakin bir sonuç gelmiyor. Bu sorunu yaşayan bu forumda diğer forumlarda ve internette bir sürü kullanıcı mevcut ayarla alakalı değil yani.

G HUB da ayarlarınız nedir sertliği ayarlayan olay merkezlemedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_26.png
    Screenshot_26.png
    213,8 KB · Görüntüleme: 198
işletim sistemi windows 11'mi

Bende de aynı sorun var windows 10'dayken oyuna girdiğimde direksiyon kendiliğinden pamuk gibi oluyordu. Windows 11'e geçtiğimin ilk zamanlarında da windows 10 logitech g29 sürücüleri kurulu olduğu için hiç bir sıkıntı yoktu taki logitech windows 11'e özel sürücü çıkarana ve bende bu sürücüyü kuarana kadar şimdi bu sorun var işte. İşin kötü yani windows 10 sürücüsünü kendi orjinal siteesinden indiremiyorsun. Sistem otomatik algılıyor ve sana sadece windows 11 sürücülerini sunuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı