Logitech G29 iade edilmeli mi?

Yok hocam korkulacak hiçbir şey yok ETS 2 konusunda G29 sizi üzmez. Ben de bu videolardan korkuyordum ama alınca rahat bir şekilde oynadım

Ama arcade oyunları falan oynayamazsınız.
İçimi rahatlattınız İnşallah bana gelen üründe sizin ki gibi çıkar.

İçimi rahatlattınız inşallah bana gelen üründe sizin ki gibi çıkar.

Merak etmeyin hocam ürün gerçekten çok güzel. Yani ben de üstüne para koyup diğer direksiyonlari almak isterdim.

Ama G29 alma fırsatım oldu. Ben ETS 2 ve CarX Drift Racing Online oyunlarında çok güzel zevk aldım.

Ben direksiyon setini beklerken sadece ETS2 hayali kuruyorum sanırım ETS ci olucam

Ben direksiyon setini beklerken sadece ETS 2 hayali kuruyorum sanırım ETS'ci olacağım

Vallahi olun hocam çok güzel. Şöyle direksiyonu kurun yanına da bir vites bir de sıcak bir çay veya kahve yat arkana keyfine bak.

Alakasi yok bendeki sesle yakindan uzaktan. Sabitledigi yerle alakali bir problem gibi duruyor. Cok titriyorsa ve sabitledigi sey sandigi kadar saglikli degilse o ses yapiyordur. Gram alakasi yok diyebilirim.
Ama arcade oyunları falan oynayamazsınız.
Katilmiyorum. Arcade oyunlar zaten basit oyunlar. Bol bol da oynuyorum. FH5, F1: 25, NFS Unbound vs. Arada bi Assetto Corsa ve Assetto Corsa Competizione da oynuyorum.

Katilmiyorum. Arcade oyunlar zaten basit oyunlar. Bol bol da oynuyorum. FH5, F1: 25, NFS Unbound vs. arada bir Assetto Corsa ve Assetto Corsa competizione da oynuyorum.

Hocam konu basitlik değil. Konu bu oyunlar direksiyonla rahat olmuyor. Assetto Corsa bir nebze de olsa iyi. Ama NFS falan nasıl oynuyorsunuz anlam veremedim.

Direksiyon dönmüyor ki yani gamepad veya klavye ile oynana rahatlığı veremiyor.

Teşekkür ederim hocam. G29 da karar kıldım bakalım yarın ya da pazartesi elimde olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…