Logitech G29 iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan xMert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 270
İçimi rahatlattınız inşallah bana gelen üründe sizin ki gibi çıkar.

Merak etmeyin hocam ürün gerçekten çok güzel. Yani ben de üstüne para koyup diğer direksiyonlari almak isterdim.

Ama G29 alma fırsatım oldu. Ben ETS 2 ve CarX Drift Racing Online oyunlarında çok güzel zevk aldım.

Merak etmeyin hocam ürün gerçekten çok güzel. Yani ben de üstüne para koyup diğer direksiyonlari almak isterdim.

Ama G29 alma fırsatım oldu. Beni ETS 2 ve CarX Drift Racing Online oyunlarında tatmin etti çok güzel zevk aldım.
Ben direksiyon setini beklerken sadece ETS2 hayali kuruyorum sanırım ETS ci olucam :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video da ki gibi hocam.

Bulunduğum yerde ilan yoktu ve zaten çok kronik sıkıntıları olan bir ürün olduğu için sıfır almak istedim aslında.

Alakasi yok bendeki sesle yakindan uzaktan. Sabitledigi yerle alakali bir problem gibi duruyor. Cok titriyorsa ve sabitledigi sey sandigi kadar saglikli degilse o ses yapiyordur. Gram alakasi yok diyebilirim.
Ama arcade oyunları falan oynayamazsınız.
Katilmiyorum. Arcade oyunlar zaten basit oyunlar. Bol bol da oynuyorum. FH5, F1: 25, NFS Unbound vs. Arada bi Assetto Corsa ve Assetto Corsa Competizione da oynuyorum.

Katilmiyorum. Arcade oyunlar zaten basit oyunlar. Bol bol da oynuyorum. FH5, F1: 25, NFS Unbound vs. arada bir Assetto Corsa ve Assetto Corsa competizione da oynuyorum.

Hocam konu basitlik değil. Konu bu oyunlar direksiyonla rahat olmuyor. Assetto Corsa bir nebze de olsa iyi. Ama NFS falan nasıl oynuyorsunuz anlam veremedim.

Direksiyon dönmüyor ki yani gamepad veya klavye ile oynana rahatlığı veremiyor.

Alakasi yok bendeki sesle yakindan uzaktan. Sabitledigi yerle alakali bir problem gibi duruyor. Cok titriyorsa ve sabitledigi sey sandigi kadar saglikli degilse o ses yapiyordur. Gram alakasi yok diyebilirim.

Katilmiyorum. Arcade oyunlar zaten basit oyunlar. Bol bol da oynuyorum. FH5, F1: 25, NFS Unbound vs. Arada bi Assetto Corsa ve Assetto Corsa Competizione da oynuyorum.
Teşekkür ederim hocam. G29 da karar kıldım bakalım yarın ya da pazartesi elimde olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı