Logitech G29 iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan xMert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 262
Bir şeyler daha sormak istiyorum vaktiniz varsa. Ben T300RS alırsam keyif almam için yanında shifter de almam gerekecek mi sizce? Bir de o bütçeye çıkınca moza R3 de devreye giriyor. Fikriniz var mı? Tabii her şeyi düşünürsek bütçe bayağı bir artıyor 30k yı bulur diyebiliriz.

Hocam maalesef o kadar fazla bilgim yok. Ama vites olursa bayağı keyifli olur vitessiz de oynayabilirsiniz çok sıkıntı olmaz. Yani keyife bağlı bir durum.

Fakat diğer direksiyonlar hakkında tam bilgim yok.

@ircoas hocamın bu konular hakkında bilgisi fazla hocam müsait olduğunda bakma şansın var mı? Seni de habersiz etiketlemiş oluyorum kusura bakma.

T300RS alınmaz bütçen çıktıysa daha uyguna moza R3 var hocam akşamları vatana girerseniz moza R3 21000 TL'ye kadar düşüyor bir tane de debriyaj pedalı alırsanız aynı para dd sistem almış oluyorsunuz.
Ben anlamıyorum yani bir ton set varken T300 takıntısı ne yani millet her b*ka T300 diyor.

T300RS alınmaz bütçen çıktıysa daha uyguna moza R3 var hocam akşamları vatana girerseniz moza R3 21000 TL'ye kadar düşüyor bir tane de debriyaj pedalı alırsanız aynı para dd sistem almış oluyorsunuz.
Ben anlamıyorum yani bir ton set varken T300 takıntısı ne yani millet her b*ka T300 diyor.

Hocam beni kastediyorsaniz ben T300 için tutturmadım.

Konu sahibi G29 mu T300 mu demiş ben de T300 dedim.

Yani ne dememi bekliyorsunuz bir sakin olsanız.

Cok ses yapiyordan kasit ne bilmiyorum. Bende gordum oyle yazanlari, bende var G29, ara ara vizildiyor ses yapiyor motarlari ama o vizilti o kadar buyuk bir ses degil. Telefon hoparlorunde yarim volumde cikan ses fazlasiyla bastirabiliyor. PC’ye bagladiginda kaliteli ses yapiyor kendini kalibre ederken o da kenarlara vurunca yapiyor onu. Eve gecince atarim sesini.

Aradaki 8k fiyat farkina degecek bir farki var mi ki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video da ki gibi hocam.

2. el temiz G29 alabilirdiniz bence hocam o bütçelere çıktıktan sonra sıfır G29 fiyatına pxn V10 Pro var. Arcade oyunlar oynayacaksanız G29 işinize yaramaz ama ETS falan oynayacaksanız G29 yeter.
Bulunduğum yerde ilan yoktu ve zaten çok kronik sıkıntıları olan bir ürün olduğu için sıfır almak istedim aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video da ki gibi hocam.

Hocam bu kadar da abartı bu arada bu adam FFB'yi fullemiş mi ne yapmış.

Ben hiç böyle bir şey yaşamadım bal gibi de oynaniyor bu kadar ses çıkmıyor.

Ben bu adamın eleştirilerine pek katılmıyorum çok aksi bir adam.

Hocam bu kadar da abartı bu arada bu adam FFB'yi fullemiş mi ne yapmış.

Ben hiç böyle bir şey yaşamadım bal gibi de oynaniyor bu kadar ses çıkmıyor.

Ben bu adamın eleştirilerine pek katılmıyorum çok aksi bir adam.
Ben bunun gibi videolardan korkuyordum işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı