Logitech G29 iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan xMert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 312
Hocam konu basitlik değil. Konu bu oyunlar direksiyonla rahat olmuyor. Assetto Corsa bir nebze de olsa iyi. Ama NFS falan nasıl oynuyorsunuz anlam veremedim.

Direksiyon dönmüyor ki yani gamepad veya klavye ile oynana rahatlığı veremiyor.
Araba konfigurasyonlarin problemli olabilir mi? F1: 25 cok net donuyor. Ayni sekilde FH5'de. Yani araba konfigurasyonuna ve arabasina gore cok degisiyor. Mesela FH5'de Supra asla donmuyor, duz gitmek istiyor yada kic savuruyor surekli. Ama o benim configden kaynakli. Drag aracim o benim. 918 Spyder kullanirken, yada Ferrari F40, F50, Aston Martin Valkyrie falan hic birinde sorun yasamadim. 350'le donebildigim virajlar var :D.

Araba konfigurasyonlarin problemli olabilir mi? F1: 25 cok net donuyor. Ayni sekilde FH5'te. Yani araba konfigurasyonuna ve arabasina gore cok degisiyor. Mesela FH5'te Supra asla donmuyor, duz gitmek istiyor ya da kic savuruyor surekli. Ama o benim Config'den kaynakli. Drag aracim o benim. 918 Spyder kullanirken, ya da Ferrari F40, F50, Aston Martin valkyrie falan hiçbirinde sorun yasamadim. 350'le donebildigim virajlar var :D.

Hocam aslında dönmüyor derken yani nasıl anlatayım ben bu direksiyonla NFS falan oynayamıyorum çok ani dönüşler gerekiyor el freni lazım oluyor mesela özellikle de araba çok çok hızlı olduğunda arabayı yönlendirmek çok sıkıntı oluyor.

Ya da belki siz haklısınızdır çok üstüne düşmemiş olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı