Logitech G29 iyi midir?

Anıl Sarı

Hectopat
16500 17000 civarı bütçem var vitesle beraber direksiyon seti almak istiyorum. Şu anda bütçeme uygun G29 var daha iyisi var mıdır? Maksimum 20000 bandında vitesle olması zorunlu. YouTube'dan izlediğim videoda adam vites atarken masa inanılmaz sallanıyor gibi oluyordu. Ben monitörü ayakçığına farklı bir vida ile taktım ve ufak bir sarsıntıda düşüyor. vites atıldığı zaman gerçekten de çok fazla sallanıyor mu masa?

G29 kullanıcısıyım, direksiyon bütün bileşenleri çok sesli, direksiyon çarklı sistem ile çalıştığı için çok ses çıkarıyor.
Vites topusu vites atarken plastiğe çarptığı için çok ses çıkarıyor, pedallar ise demire vurduğu için çok ses çıkarıyor, direksiyon hariç diğer bileşenlerin sesini bir nebze olsa modlayarak azaltabilirsiniz ama sıfır alırsanız garanti dışı olur.
Bana göre G29 sıfır alınabilecek bir direksiyon seti değil, 2.el 10.000 bandında vitesli al geç.

Monitör vites atıldığı zaman gerçekten de çok fazla sallanıyor mu masa?

Vites atarkan veya direksiyonu kullanırken benim gibi hayvan gibi kullanırsan masanı odanın öbür ucunda bulabilirsin. Benim masa da sabit değil, sandalye de çok yerinden oynuyor bu yüzden benim gerçekci bir deneyim oluyor.

G29 kullanıcısıyım, direksiyon bütün bileşenleri çok sesli, direksiyon çarklı sistem ile çalıştığı için çok ses çıkarıyor.
Vites topusu vites atarken plastiğe çarptığı için çok ses çıkarıyor, pedallar ise demire vurduğu için çok ses çıkarıyor, direksiyon hariç diğer bileşenlerin sesini bir nebze olsa modlayarak azaltabilirsiniz ama sıfır alırsanız garanti dışı olur.
Bana göre G29 sıfır alınabilecek bir direksiyon seti değil, 2.el 10.000 bandında vitesli al geç.

Vites atarkan veya direksiyonu kullanırken benim gibi hayvan gibi kullanırsan masanı odanın öbür ucunda bulabilirsin. Benim masa da sabit değil, sandalye de çok yerinden oynuyor bu yüzden benim gerçekçi bir deneyim oluyor.

G29 haricinde en tavsiye edersiniz marka model.

Hocam G29 dışında bütçe çıkmadıkca tavsiye edebileceğim bir set yok, benim önerim 2.el G29, inanın pişman olmazsınız.

Hatta isterseniz 10 bine G29, 8-10 bin arasına da Oculus Quest 2 alın, çok keyifli olur gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı