Logitech G29 nasıldır?

Deniz Uğur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar G29 almayı planlıyorum, ağırlık olarak Forza için ama ETS ve assetto da oynayacağım. Force Feed'de çok ses çıkarıyor diyenler var, Force feed ne kadar önemli ve ne işe yarar bilgilerinizi düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum. İkinci el almayı planlıyorum, hevesimi alıp satabilirim çoğu kişi hevesini alıp satmış.

Arkadaşlar G29 almayı planlıyorum, ağırlık olarak Forza için ama ETS ve assetto da oynayacağım. Force Feed'de çok ses çıkarıyor diyenler var, Force feed ne kadar önemli ve ne işe yarar bilgilerinizi düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum. İkinci el almayı planlıyorum, hevesimi alıp satabilirim çoğu kişi hevesini alıp satmış.

Aktif olarak bu ürünü kullanıyorum. G29'a göre çok iyi bir direksiyon. Bütçen yetiyorsa bunu kesinlikle öneririm.

Güzel direksiyon keyif verir kullandım ama daha ucuz opsiyoneller var. Ben uzun zamandır Rampage V995 kullanıyorum memnunum bakmanızı öneririm.

G29 da ses sorunları mevcut. Sebebiyse fbb yani motorun direksiyona dişliler ile bağlı olması. Dişliler arasında boşluk olduğu için ufak tefek geri bildirim olduğunda direksiyondan sesler geliyor. Bunun haricinde viteslerinde de kronik sorunlar mevcut. En bilineni ise vites geçmeme veya vites attığınız halde algılamama problemi. Bu sorunun sebebi ise potasyometreli tasarıma sahip olması. Kullanıp bir sure sonra satacaksanız mantıklı çünkü piyasası mevcut. G27 de düşünebilirsiniz. Aralarında 2K gibi bir rakam oynuyor aradaki fark bana kalırsa direksiyondaki buton sayısı.

Ben de ikinci el almıştım, hevesimi alıp sattım. ETS2'de aşırı iyiydi insanın özellikle bozuk yollara giresi geliyor. Yoldaki en ufak bozukluğu bile hissettiriyor. Viraj dönerken dönemeyecek gibiyse direksiyon sertleşiyor. Kesinlikle denemelisiniz.

Hatta hatırlayınca yine alasım geldi 😎

Ben aldığımda içini açıp dişlileri bolca gres yağı ile yağlamıştım, tavsiye ederim. FFB'yi %30, %50 den fazla arttırmıyordum çok sert tepki veriyor. ama kötü bir deneyim değildi sadece FFB'yi kısık kullanmak gerekiyor.

Bir de bu el frenini soracaktım acaba el freni butonlardan garip olmuyor mu vites almayı suanlık planlamıyorum belki ileride daha sonra.
Ben de ikinci el almıştım, hevesimi alıp sattım. ETS2'de aşırı iyiydi insanın özellikle bozuk yollara giresi geliyor. Yoldaki en ufak bozukluğu bile hissettiriyor. Viraj dönerken dönemeyecek gibiyse direksiyon sertleşiyor. Kesinlikle denemelisiniz.

Hatta hatırlayınca yine alasım geldi 😎

Ben aldığımda içini açıp dişlileri bolca gres yağı ile yağlamıştım, tavsiye ederim. FFB'yi %30, %50 den fazla arttırmıyordum çok sert tepki veriyor. ama kötü bir deneyim değildi sadece FFB'yi kısık kullanmak gerekiyor.

Aktif olarak bu ürünü kullanıyorum. G29'a göre çok iyi bir direksiyon. Bütçen yetiyorsa bunu kesinlikle öneririm.

G29'a göre iyi dediğiniz direksiyon G29'un Xbox platformu için üretilen az düğmeli ve devir saati ışıkları olmayan modelidir arada bir fark yok.

G29'a göre iyi dediğiniz direksiyon G29'un Xbox platformu için üretilen az düğmeli ve devir saati ışıkları olmayan modelidir arada bir fark yok.

Sonuç olarak bilgisayarda kullanabiliyorum. Ben memnunum o kadar çok janjanlı veya devir saati olsun, önemli değil. Benim için yeterli.

Ona biz Force feed değil de Force feed back diyelim(FFB). G29'da kayış sistem yerine dişli sistem kullanıldığı için bir sesi var ama hoparlör veya kulaklık üzerinden oyunun seslerini duyarak oynarsanız emin olun hissetmiyorsunuz kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. İkinci el olarak fazla çıkamam derseniz bir alt modeli olan G27'lere de bakın derim.

Sonuç olarak bilgisayarda kullanabiliyorum. Ben memnunum o kadar çok janjanlı veya devir saati olsun, önemli değil. Benim için yeterli.

Ben görünüm farklarından bahsettim sistem kısmında değişen bir şey yok iki platform için üretilen iki ayrı model ikisi de. Birbirinden iyi veya kötü yanları yok ek yanları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı