Logitech G29 nasıldır?

Kafam meyve suyu oldu ama G29 almamanız beni mutlu etti 😆

Kafam meyve suyu oldu ama G29 almamanız beni mutlu etti 😆
VD6 kullanıyorum hocam. Bu forumda PXN hakkında kimsenin fikri yoktu ben arkadaşlara aldırttım da abi bizi G29'dan kurtardın diye dua ediyorlar şimdi. Allah G29 alan veya alma arefesinde olanlara zihin açıklığı versin :D

VD6 kullanıyorum hocam. Bu forumda pxn hakkında kimsenin fikri yoktu ben arkadaşlara aldırttım da abi bizi G29'dan kurtardın diye dua ediyorlar şimdi. Allah G29 alan veya alma arefesinde olanlara zihin açıklığı versin :D

Bende T300RS GT aldım yaklaşık 1 sene önce 2.el gıcırtılar başladı.

Bende T300RS GT aldım yaklaşık 1 sene önce 2.el gıcırtılar başladı.
Başlar başlar. Thrustmaster kadar adi malzeme kullanan bir firma yok. Pedalları dışında beş para etmez ürünleri. Gelbura'da distribütörlüğünden çekildikten sonra iyice ortada kaldı. Thrustmaster yedek parça tedariği konusunda mimli bir firma. Amerika dışına yedek parça göndermiyorlar. Garantisi dolduktan sonra geçmiş olsun yani...

Başlar başlar. Thrustmaster kadar adi malzeme kullanan bir firma yok. Pedalları dışında beş para etmez ürünleri. Gelbura'da distribütörlüğünden çekildikten sonra iyice ortada kaldı. Thrustmaster yedek parça tedariği konusunda mimli bir firma. Amerika dışına yedek parça göndermiyorlar. Garantisi dolduktan sonra geçmiş olsun yani...

Garantisi 3-4 ay var sanırım. Artık çok oynamıyorum zaten gıcırtı sesini kabul edilebilirim kabul edilemez derecede bozulmasın yeter yakın zamanda 2.elden satmaya çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı