Logitech G29+ Shifter 4000TL'ye alınır mı?

Logitech G29+shifter 4000TL'ye alınır mı?

  • Alınır

    Oy: 15 78,9%
  • Alınmaz

    Oy: 4 21,1%

  • Oy verenlerin toplamı
    19
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
785
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech G29+shifter 4000TL'ye alınır mı ve alacağımda nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum :). Düzenleme: Baktığımda 3 ilandaki direksiyon ve shifterlarda fiziksel hasar görünürde yok.
 
Alan olmadığı için fiyatını 4500'e indirmişti adam bende biraz pazarlaşıp 4000'e anlaştım gibi.
Sarı siteden alıyosan elden ve test ederek al. Pedallarda yumuşama, shifterda geçişlerde takılma zorlanma, direksiyonda boşluk ve sertlik ayarına ve merkez toplama kuvvetine göre etkilerine bakıp al. Yakın zamanda normalinden ucuz bir ürünü pazarlıkla uzaktan görmeden aldım ve dolandırıldım, get ile dahi dolandırıcılık yapabiliyorlar. İlla uzaktan yapacaksan alışverişi adamın ikametgah belgesi kimlik ehliyes vb bilgilerinden birisini iste, görüştüğün kişi ile banka hesap sahibi kimlikleri farklıysa uzaklaş. Eğer ısrarla şansını zorlayacaksanda banka hesap sahibi ve kişinin kimlik bilgilerini iste yada en basiti görüntülü konuşma ile görüşme yapıp kayıt al. İnan olmaz diyosun ama olunca canın çok sıkılıyor. Para gönderincede parayı ne amaçla gönderdiğini açıklama kısmına yaz herhangi bir sorun olunca dava sürecinde işini kolaylaştıracak.
 
Yani gidip deneyemiyorsanız video isteyebilirsiniz ama videoya çektiği ürünü göndermeyebilir veya başka bir satıcıdan aynı sizin gibi video isteyip size gönderebilir. Açıkçası bu tarz ürünlerde bu işler biraz sıkıntılı oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı