AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 14 Mayıs 2020 #1 Başlıkta olduğu gibi G29/G920 Shifter G25 direksiyon seti ile kullanılabilir mi?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Mayıs 2020 #2 Evet. Artı 0 Eksi
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #3 Hayır kullanılamaz. Artı 0 Eksi
KS KS AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 14 Mayıs 2020 #4 Şimdi ikilemde kaldım, kullanılabilir mı? Kullanılamaz mı? Ona göre bir ürün satın alacağım. Artı 0 Eksi
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Mayıs 2020 #5 AlperenŞık dedi: Hayır kullanılamaz. Genişletmek için tıkla... Neden kullanılamaz? Ayrı bir parça. Logitech programı shifter olarak görüyor. Artı 0 Eksi
AlperenŞık dedi: Hayır kullanılamaz. Genişletmek için tıkla... Neden kullanılamaz? Ayrı bir parça. Logitech programı shifter olarak görüyor.
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #6 AGB dedi: Şimdi ikilemde kaldım, kullanılabilir mı? Kullanılamaz mı? Ona göre bir ürün satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Kullanılamaz hocam. Kendim G25 ve G29 kullanıcısıyım. Öyle bir durum söz konusu değil anca aracı aparatlar ile pek de sağlıklı olmadan kullanırsınız. Artı 0 Eksi
AGB dedi: Şimdi ikilemde kaldım, kullanılabilir mı? Kullanılamaz mı? Ona göre bir ürün satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Kullanılamaz hocam. Kendim G25 ve G29 kullanıcısıyım. Öyle bir durum söz konusu değil anca aracı aparatlar ile pek de sağlıklı olmadan kullanırsınız.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Mayıs 2020 #7 AGB dedi: Şimdi ikilemde kaldım, kullanılabilir mı? Kullanılamaz mı? Ona göre bir ürün satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yanlış bilgi veriyor. Logitech shifter ayrı bir parça ve Logitech profiler uygulaması ayrı olarak görüyor. Artı 0 Eksi
AGB dedi: Şimdi ikilemde kaldım, kullanılabilir mı? Kullanılamaz mı? Ona göre bir ürün satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yanlış bilgi veriyor. Logitech shifter ayrı bir parça ve Logitech profiler uygulaması ayrı olarak görüyor.
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #8 Spotter dedi: Neden kullanılamaz? Ayrı bir parça. Logitech programı shifter olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakınız G25 e değil fakat DFGT takmaya çalımım bir ardakaşımız. Siz herhalde direk USB ile filan bağlanıyor sanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Spotter dedi: Neden kullanılamaz? Ayrı bir parça. Logitech programı shifter olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakınız G25 e değil fakat DFGT takmaya çalımım bir ardakaşımız. Siz herhalde direk USB ile filan bağlanıyor sanıyorsunuz.
KS KS AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 14 Mayıs 2020 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapılabilir mi? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapılabilir mi?
S SeYN Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #10 Öncelike iyi forumlar, logitech g920 kullanıcısıyım vitesi direksiyona takabilmek için vga girişi gibi bir yere takmanız gereken soket var, g25 te böyle bir soket var mı ? Artı 0 Eksi
Öncelike iyi forumlar, logitech g920 kullanıcısıyım vitesi direksiyona takabilmek için vga girişi gibi bir yere takmanız gereken soket var, g25 te böyle bir soket var mı ?