AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 14 Mayıs 2020 #1 Başlıkta olduğu gibi G29/G920 Shifter G25 direksiyon seti ile kullanılabilir mi?
KS KS AGB Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 118 14 Mayıs 2020 #21 AlperenŞık dedi: Bence bu durumlara düşmek yerine G27 almanızı tavsiye ederim. Bahsettiğim parçayı Türkiye'de bulmak ayrı bir dert hadi buldun diyelim kurulum ne kadar basit olsa da ilaha ileride sana sıkıntı çıkarıcak. G27 için para biriktirmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... SeYN dedi: Paranı boşuna harcama derim biriktirip G27(vitesli) almanı tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım G27 alabilirim gerçekten çok hevesliyim bu konuda İyi geceler iyi forumlar Artı 0 Eksi
AlperenŞık dedi: Bence bu durumlara düşmek yerine G27 almanızı tavsiye ederim. Bahsettiğim parçayı Türkiye'de bulmak ayrı bir dert hadi buldun diyelim kurulum ne kadar basit olsa da ilaha ileride sana sıkıntı çıkarıcak. G27 için para biriktirmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... SeYN dedi: Paranı boşuna harcama derim biriktirip G27(vitesli) almanı tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım G27 alabilirim gerçekten çok hevesliyim bu konuda İyi geceler iyi forumlar
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #22 İyi geceler. Sorunu çözüldü yaparsanız mesajıma sizin gibi insanlar girince akılları karışmasın Artı 0 Eksi
S SeYN Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #23 AlperenŞık dedi: Baştan beri bende bunu diyorum zaten Genişletmek için tıkla... Konu dışı olucak ama g29 da kullandım g920 de niye bu 920 ye bu kadar az tuş koymuşlar onu geçtim şuan hepsiburada da g920 daha pahalı olmuş Artı 0 Eksi
AlperenŞık dedi: Baştan beri bende bunu diyorum zaten Genişletmek için tıkla... Konu dışı olucak ama g29 da kullandım g920 de niye bu 920 ye bu kadar az tuş koymuşlar onu geçtim şuan hepsiburada da g920 daha pahalı olmuş
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #24 SeYN dedi: Konu dışı olucak ama g29 da kullandım g920 de niye bu 920 ye bu kadar az tuş koymuşlar onu geçtim şuan hepsiburada da g920 daha pahalı olmuş Genişletmek için tıkla... PS4 de Grand Turismo için kadar tuş var G29 modelinde. Artı 0 Eksi
SeYN dedi: Konu dışı olucak ama g29 da kullandım g920 de niye bu 920 ye bu kadar az tuş koymuşlar onu geçtim şuan hepsiburada da g920 daha pahalı olmuş Genişletmek için tıkla... PS4 de Grand Turismo için kadar tuş var G29 modelinde.