Çözüldü Logitech G29 titreşimi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yapıyor o konuda sıkıntı yok.

Çok saçma bir şekilde Logitech Gaming Software eski sürümünü kurunca düzeldi G HUB yazılımını da sildim cevaplarınız için çok teşekkürler bu arada... Güncel yazılımın bu denli sorunlu olabilecegini dusunememistim belki duzeltilir.
Sürüm 8.82.151 kurulu şuan ancak belki de bir ya da iki üst sürümü de stabildir internetten eski sürüm olarak buna ulaşabildim

LGS 9.04 sürümü yine ayni sorunu oluşturuyor.Güncel olan LGS 9.04 suan ancak dedigim gibi sorunu çözmüyor ama bundan daha yeni sürüm geldiginde kurararak denemeyi düsünüyorum...

Sürüm 8.82.151 kurulu şuan ancak belki de bir ya da iki üst sürümü de stabildir internetten eski sürüm olarak buna ulaşabildim

LGS 9.04 sürümü yine ayni sorunu oluşturuyor.Güncel olan LGS 9.04 suan ancak dedigim gibi sorunu çözmüyor ama bundan daha yeni sürüm geldiginde kurararak denemeyi düsünüyorum...
malesef buda olmadı

Yeni sürümde bir sıkıntı var sanırım bende aynı problem ile karşıkarşıyayım Steamdan yüklediğin forza 4 te direksiyon olarak da görünmüyor

Çalışan sürüm hangisi bilgisi olan paylaşabilirmi ?

Son sürümde bir sıkıntı var sanırım . Stabil olan sürümü paylaşırsanız sevnirim dostlar. Bende aynı şikayetlerden var çözüm bulamadım henüz stabil olan sürümü deneyeceğim.

Forza Horizon 4 Steam versiyonunda bir sıkıntı varmı sizlerde direksiyon olarak çıkmıyor ?

Son düzenleme:
Öncelikle görev cubuğunun arama yerine %Appdata% yazarak klasöre ulaşın oradaki Logitech ve Logishrd klasörleri var ise silin daha sonra yeniden yüklemeyi deneyin yüklediginiz Gaming Software'in sürümü nedir ?

Öncelikle görev cubuğunun arama yerine %Appdata% yazarak klasöre ulaşın oradaki Logitech ve Logishrd klasörleri var ise silin daha sonra yeniden yüklemeyi deneyin yüklediginiz Gaming Software'in sürümü nedir ?
  • Software Version: 9.04.49

Logitech G29 / 920 Titreşim Sorunu Çözümü - Logitech G29 / 920 Feedback Problem Fix

Akşam bu sürümü deneyecem kesin çözüm diyor

1657288136625.png

1657288208294.png

YİNE AYNI HERŞEYİ SİLİP YÜKLÜYORUM YAZILIM YİNE ÖNCE KAYITLI ŞEKİLDE GELİYOR TİTREŞİM HALA YOK

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı