Logitech G29 ve Forza Horizon 4 direksiyon çok sert

Dissolvent

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, G29 için G HUB'daki ayarların hepsini yaptım. Direksiyon dönmesinde vesaire bir problem yok, ancak Forza Horizon 4'e girdiğim zaman direksiyonda aşırı bir sertlik meydana geliyor ve 90 derece bile çok zor dönüyor. Oyun içi bütün ayarları yaptım kıstım açtım vesaire. İnternette de çok fazla araştırdım fakat bunun sebebini bulamadım. Direksiyonumda hiçbir problem yok ETS 2'de normal çalışıyor. Çözümü bilen varsa yazabilirse çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden.

Merhabalar, G29 için G HUB'daki ayarların hepsini yaptım. Direksiyon dönmesinde vesaire bir problem yok, ancak Forza Horizon 4'e girdiğim zaman direksiyonda aşırı bir sertlik meydana geliyor ve 90 derece bile çok zor dönüyor. Oyun içi bütün ayarları yaptım kıstım açtım vesaire. İnternette de çok fazla araştırdım fakat bunun sebebini bulamadım. Direksiyonumda hiçbir problem yok ETS 2'de normal çalışıyor. Çözümü bilen varsa yazabilirse çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden.

Forza Horizon 270 derece destekliyor G HUB'dan direksiyonu 270 dereceye getirin öyle deneyin.

Aynısını bende yaşıyorum Crew 2 de falan sorun olmuyor ama Forza'ya girince direksiyon biraz kendi dönüyor ser oluyor. Kaç tane video izledim.

Aynısını bende yaşıyorum Crew 2 de falan sorun olmuyor ama Forza'ya girince direksiyon biraz kendi dönüyor ser oluyor. Kaç tane video izledim.
.
GHub dan yay merkezleme gucu kutucugu isaretleyip yuzde 20 yüzde 10 civarina getirip. Oyuna o sekilde girin ghub ekranini kapatmayin oyuna girdikten sonra ayarlarin secili kaldigini alt tab yaparak kontrol edin. Oyunu acarken otomatik olarak ghub varsayilana geri dönüyor. Bu durumda yaptiginiz ayarlar gecersiz kaliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı