Logitech G300 ile G300S arasındaki fark nedir?

Elvedui5

Hectopat
Merhabalar,

Yeni bir mouse almak istiyorum bütçem max. 80TL. Bir kuruş fazlasını vermem malum öğrenciyim. Aklımda Logitech G300 var fakat sizinde görüşünüzü almak istedim.

Oynadığım oyunlar LoL ve CS:GO.

G300 ile g300s arasındaki fark nedir? Arada yaklaşık 30 lira fark var.

LOGITECH G300 GAMING MOUSE - Teknosa
LOGITECH G300S OPTIC GAMING MOUSE - Teknosa

Bir de 5 TL'lik uyduruk bir mousepad aldım ona ayıracak bütçem yok sizce çok fark eder mi?

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum iyi geceler..
Kendim Logitech G300 mouse kullandığım için konu dikkatimi çekti ve bildiğim gördüğüm kadarıyla cevap vermek ve yardımcı olmak istedim.
G300 ve G300S arasında sadece tasarım farkı var. İşlevsel olarak Logitech'in çoğu pahalı mouse'ları ile aynı işleri yapabiliyor macro ayarları olsun vs.
Ama benim kişisel görüşüm istersen 400-500 TL'lik bir mouse'a sahip ol eline tam oturtamadığın, kullanırken rahat edemediğin bir mouse yerine gerçekten eline göre ve kullanımı sana göre daha rahat olan 80 TL-130 TL'lik bir mouse daha çok işini görecek ve daha çok seni mutlu edecektir.

Dostum iyi geceler..
Kendim Logitech G300 mouse kullandığım için konu dikkatimi çekti ve bildiğim gördüğüm kadarıyla cevap vermek ve yardımcı olmak istedim.
G300 ve G300S arasında sadece tasarım farkı var. İşlevsel olarak Logitech'in çoğu pahalı mouse'ları ile aynı işleri yapabiliyor macro ayarları olsun vs.
Ama benim kişisel görüşüm istersen 400-500 TL'lik bir mouse'a sahip ol eline tam oturtamadığın, kullanırken rahat edemediğin bir mouse yerine gerçekten eline göre ve kullanımı sana göre daha rahat olan 80 TL-130 TL'lik bir mouse daha çok işini görecek ve daha çok seni mutlu edecektir.

Hocam bugün Mediamarkt'a gittim ve denedim hoşuma gitti aslında. 400-500TL bir mouse'a vermemin imkanı yok aylık gelirim o kadar değil. O zaman Teknosa'dan 59TL'ye sipariş veriorum.

Hocam bugün Mediamarkt'a gittim ve denedim hoşuma gitti aslında. 400-500TL bir mouse'a vermemin imkanı yok aylık gelirim o kadar değil. O zaman Teknosa'dan 59TL'ye sipariş veriorum.
Denediysen çok çok iyi etmişsin. Pişman olacağını sanmıyorum. Hayırlı Olsun :)

Şahsen tavsiye etmiyorum. Yan tarafları çabuk eriyor ve sensörün konumu kötü.
Dostum ben 8 aydır kullanıyorum sol ve sağ tık üzerinde işaret parmağımın ve orta parmağımın izinin kalması dışında ki boyasının gitmesi ile alakalı bi durum bu (boyasının gitmesi derken normalde tuş gri iken azıcık daha karardı ve rahatsız edici durmuyor korkmana gerek yok) başka bi sorunum olmadı ne yanları eridi ne tuşları bozuldu belki kullanıcı ile alakalı bi durumdur. Yanlarını özel olarak kurcalamadığın sürecede bir şey olacağını sanmıyorum..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı