Logitech G300S alınır mı?

ibrahimsenn

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
1.032
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Meslek
Hayat kadını.
Elim küçük olduğu ve RBG olmadığı için seçtim iyi mi alınır mı? Öneriniz başka fare var mı küçük ve fazla ışığı olmayan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 4 senedir G300S kullanıyorum. Benim elim olması gerektiğinden küçük, mouse tamamen benim gibi küçük eli olan arkadaşlar için tasarlanmış, gerçekten çok rahat ve çok kaliteli, 4 senedir hiçbir tuşta hiçbir sorun yok.
 
Elim bir tık büyük olsa da tutuş şeklimden ve hafifliğinden dolayı tercih ettim mouse. Steel Series Rival 100'den geçmiştim. Düşük sens ve dpi da oynadığım için, hafif olması ergonomi açısından çok önemli benim için. Set olanını almıştım yaklaşık 2.5 sene önce, hala ilk günkü gibi. Sorun çıkmadığı sürece değiştireceğimi sanmıyorum.

Bloody felan hikaye. Sonuçta Logitech kalitesi diye bir şey var. 2,5 yıl once su an ki G300S set fiyatına hem seti hem G103 klavye almıştım. (klavye de sertleşme sorunu olmasaydı, değiştirmezdim.)

20-30 TL daha verip, MousePad,Sticker,Bardak altlığı olan setten alabilirsin. Mouse Pad'i kaliteli. Bardak altlığı çok kullanışlı, Sticker'lar bi tık güzel hava veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı