Logitech G300s benzeri mouse önerisi

sadekufte2021

Decapat
Daha fazla  
Fareyi bugün deneme şansım oldu elime süper derecede güzel oturdu sorunsuz mudaili var mıdır tıpkısının aynısı olması önemli degil G300s almamamın sebebi de double Click sorunu oldugu için sıkıntı.

Tutuş şeklim palm grip arda claw grip karışık.

Fareyi bugün deneme şansım oldu elime süper derecede güzel oturdu sorunsuz mudaili var mıdır tıpkısının aynısı olması önemli degil G300s almamamın sebebi de double Click sorunu oldugu için sıkıntı.

G300s çok küçük o fareyi palm tutamazsın bu boyutlarda G300s e benzer bir fareyi palm tutamazsın.

Claw için g wolves ht-s önerebilirim. Bu da yine küçüktür.

Al switch degistir.

G300s çok küçük o fareyi palm tutamazsın bu boyutlarda G300s e benzer bir fareyi palm tutamazsın.

Claw için g wolves ht-s önerebilirim. Bu da yine küçüktür.

Hocam elimin boyutu çok büyük degil 2 şekilde de kullanıyorum.

Onun yanındaki tuşları sol klik sağ klik olarak kullanıyordum ne fareydi he. En son o tuşlarda bozuldu emekliye ayırdım.

Bayağı hoşuma gitti arkadaşım kullanmıyormuş benim glorius model D2 mousunda switch gidince garantiye yolladım şu an bunu kullanıyorum.

Hocam elimin boyutu çok büyük degil 2 şekilde de kullanıyorum.

Bayağı hoşuma gitti arkadaşım kullanmıyormuş benim glorius model D2 mousunda switch gidince garantiye yolladım şu an bunu kullanıyorum.

Ne istediğini tam olarak anlamadım hocam yeni mouse mu almak istiyorsun Glorious Model D2'yi mi bekliyeceksin garantiden.

G300 s hoşuna gitti Click'leri hoşuna gitmediyse matfix Custom'dan switch yükseltmesiyle Kailh GM 8 switchler taktırıp kullanırsın

Son düzenleme:
Ne istediğini tam olarak anlamadım hocam yeni mouse mu almak istiyorsun Glorious Model D2'yi mi bekliyeceksin garantiden.

G300 s hoşuna gitti Click'leri hoşuna gitmediyse matfix Custom'dan switch yükseltmesiyle Kailh GM 8 switchler taktırıp kullanırsın.

Hocam kusura bakma yanlış anlatmışım glorius cok büyük geliyor elime sıkıntı zaten iade çıkar yüksek ihtimal dediginiz swtichler alıp 300s kullanacağım sanırım.

Hocam kusura bakma yanlış anlatmışım glorius cok büyük geliyor elime sıkıntı zaten iade çıkar yüksek ihtimal dediginiz swtichler alıp 300s kullanacağım sanırım.

G300s Shape'i çok hoşuna gittiyse matfixe gönderiyorsun onlar istediğin Switch'i takıp gönderiyor. Double Click veya switch sorunu yaşamazsın yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı