Logitech G300s neden öneriliyor?

Zamanında Logitech çok ekmek yedi bu mouse ile. Ben G102 kullanıyorum, G300s yerine daha tercih edilebilir bir mouse. G300s kullanıcıları genellikle WOW, LOL ve Minecraft oyuncusu oluyor, makro programı ve uygun fiyatı nedeniyle. Kronik sorununa gelecek olursak, ben 1.5 sene kadar kullandıktan sonra sağ tık çift basmaya başlamıştı. Özellikle Minecraft oynarken sinir bozucu bir hâl alıyor. Blok yerleştirirken çift blok atıyor falan. Kronik sorun değilde herkeste farklı bir sorun ortaya çıkıyor, yani kısaca mouse kronik.
 
5 sene kullandım 5 sene sonunda sol tıkı tutukluk yapmaya başlamıştı kötü bir mouse değil ama kesinlikle eski bir mouse ben olsam farklı alternatiflere bakardım.

Bende de ilk o sorunlar baş gösterdi. Sonra çalışmamaya başladı. İlk MX518 maceramız oldu. Sonrasında G402 geçtim zaten. Rahat rahat kullanıyorum.
 
@Cliff_Burton benim arkadaşa da Logitech G102 Lightsync almıştık. Sensörü biraz eski olsa da kronik sorunlu değil hiç değilse. Prodigy sürümü de kronik sorunlu sanırım.
 
Ezbercilik, Logitech fanboyluğu ve "Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım; o yüzden öneririm." diyenler yüzünden öneriliyor. Aynı paraya, hatta ondan daha ucuza daha iyi ürünler var.
 
Hala içinden çıkan altlık duruyor 🥲

WIN_20220515_12_47_30_Pro.jpg
 

Geri
Yukarı