Logitech G300S Performansı Nasıldır?

Boyutu küçük , elin orta boylardaysa çok rahat bir mause 2 sene kadar kullandım, 1.yılın sonuna doğru sol tık sessiz gibi basmaya algılamamaya başladı , bastığımız yeri yaprağı artık adı ne ise yukarı doğru çekip takınca bir süre yine düzeliyordu sonra tamamen gitti sol taraf , garantiye gönderdim yenisini gönderdiler oda 1 yıl sonuna doğru aynı sıkıntıyı verdi, bu arada logitech teknik servisi türkiyede çok iyi.

2 kere bu fareyi kullandım. Büyük abisi olan G300'u çok sevmiştim ve çok ucuzdu, bundan yaklaşık 4 sene önce almıştım. Üç sene beni rahat götürdü, ama gel gelelim G300S modelini aynı düşünce ile alınca çok pişman oldum. 6 ay olmadan farede tık sorunu başladı. Ve kabloda temassızlık olmaya başladı, hiç garanti ile uğraşmadım kaldırıp attım. Şuan Razer basilisk kullanıyorum ve memnunum. Ama 150 TL gibi bir fiyata G300S asla önermem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı