Logitech G300S sağ tuş problemi var mı?

PeniaPhobia

Decapat
Logitech G300S almak istiyorum. Arkadaşıma sorduğum zaman ise sağ tuş problemi olduğunu söylüyor. Acaba önerir misiniz?

Logitech G300S almak istiyorum. Arkadaşıma sorduğum zaman ise sağ tuş problemi olduğunu söylüyor. Acaba önerir misiniz?
Kesinlikle alma derim doru demişler bende araştırmadan aldım daha 5-6 ay olmasına rağmen sağ ve sol click bozuldu çift basıyor aman ha aman uzak durun

Büyük bir ele sahip iseniz önermiyorum. Kenarlarında çok toz birikiyor ve zamanla üstünde kir tabakası oluşmaya başlıyor. Ayrıca malzeme kalitesi de pek iyi sayılmaz. G102 gibi modellere yönelin.

50₺ gibi fiyata alıp 3 sene kullandığım üründür, sağ veya sol tık fark etmeksizin uzun süreli kullanımlarda tıklamama sorunu ortaya çıkıyor. Ortalama günde 12 saat kullanıyordum. Normal biri 5-6 saat vakit geçirebileceğini düşününce aslında 4-5 yıldan önce böyle bir sorun ile karşılaşmanız zor olur. Fiziksel olarak sürekli vurmanız gerekir.

Alalı 4 ay olacak sağ ve soldaki tuşların bir sorunu yok ancak diğer tuşlara oyun içindeyken basmak biraz zor ve o aksiyona kapılıp unutulan tuşlar diyebilirim.
Ben de küçük elli birisiyim o yüzden tercih ettim.
2. El almak daha mantıklı ben kuzenimden 75 tl ye aldım 1 aylık kullandığını bilip çünkü ona ben aldırmıştım.

Şu anda kullanıyorum 4. yılını tamamlamak üzere hiçbir problemi yok. Boyutu falan elime oturuyor ama bilgisayarın başında atıştıranlardansan alma hiç. Üstünde kir bırakıyor.

Sakın alma 2 kere sıfır paket aldım. 2'side 5 ay olmadan sağ ve sol tık sorunları başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…