Logitech G300s ve G300 Farkı Ve G300 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Bu gün sizlere yaklaşık 2 ay önce aldığım G300 faremin incelemesini yapacağım. İlk incelemem olacağı için hatalar olabilir. Kusura bakmayın.

Logitech G300s ve G300 farkından başlamak istiyorum. Arkadaşım normalini bulamadığı için S modelini 30 tl farkla almak zorunda kalmış. İki fare yan yana işte fotoğrafları:

Evet arkadaşlar sadece tasarım farkı var. S modelinde CS:GO, normal modelde ise BF4 test ettim. İkisinde de sorunum aynıydı. Elim büyük olduğu için parmaklarım makro tuşlarına değiyor. Yani 2 fare de aynı.

Şimdi G300 incelemem var sırada. Faremi Teknosa'dan 70-80 tl gibi bir fiyata almıştım. işte fotoğrafları:

2 aylık kullanımın sonunda gerçekten memnun kaldığımı söylemeliyim. Oynadığım oyunlar:
BF3,BF4, Minecraft ve Point Blank.
Eklememi isteğiniz yada herhangi bir sorunuz olursa lütfen yoruma yazın.

Eliniz bayağı büyük herhalde. Çünkü benim de elim biraz büyük ama değmiyor Zaten mous'e küçük eller için tasarlanmış. G300s modeli daha havalı duruyor Elinize sağlık. Rotring şekil

Eliniz bayağı büyük herhalde. Çünkü benim de elim biraz büyük ama değmiyor Zaten mous'e küçük eller için tasarlanmış. G300s modeli daha havalı duruyor Elinize sağlık. Rotring şekil
O oraya nasıl girdi anlamadım. Aslında basket oyuncusuyum sanırım ondan elimde büyük. Bu fareyi aldığımda ders çalıştıktan sonra açmıştım. Etrafı falan hiç toplamadan .

Öncelikle incelemen çok güzel olmuş bu mouse 1 haftadır kulanıyorum çok menunum elim büyük olduğu halde bir zorluk çekmedim. Macro tuşlara elim hiç değmedi doğrusu.

Logitech G 300 gerçekten harika bir gaming mouse.

G300 makro yapıyom (minecraft hizlı kazma makrosu gibi )ama oyuna girip makroyu atadığım tusa basınca olmuyor nedeni nedir?

Tüm profilleri denedim.
oto oyun taramö özelligi varya orda cs go yu gördu sonra kendi makrolar indirdi. ( use mic, knife, oto buy, scoreboard ) gibi ben bunlara hiç dokunmadan sürükleyip istediğim tuşa atadim sonra kaydet secenegine bastim.Olmadi.
not :bu farenin donanimiyla ilgili bir sikinti değil çünkü ben sol tiklama tuşunu hangi makro tusuna ayarlasam calisiyor.Bana kalsa yazilimsal bir sebep.

amaç rotringi göstermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…