Çözüldü Logitech G300S'de DPI ayarlanamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimmetin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir kullanmakta olduğum G300s mouseumun DPI'yını ayarlayamıyorum. Bilgisayara format attım ve haliyle yazılımda silindi. Format atmadan önce istediğim gibi ayarlayabiliyordum 500-600-700 gibi ama şimdi 250 - 500 - 750 diye gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
g300s.PNG

Çözüm
Ev simgesine tıkla ardından orada 2 tarafa kaydırmalı bir şey olması lazım ona sağa kaydır yine gel bu sekmeye DPI kaç istiyorsan tek onu yaz.
Ev simgesine tıkla ardından orada 2 tarafa kaydırmalı bir şey olması lazım ona sağa kaydır yine gel bu sekmeye DPI kaç istiyorsan tek onu yaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Programın eski bir sürümünü kurmuş olabilirsiniz. Bendeki arayüz biraz daha farklı. Belki de ben ayarları fareye değil de bilgisayara kaydediyorum diyedir. Fark etmez.
Sol tarafta gördüğünüz 500, 750, 1000 ve 2500 sayılarının yazdığı kısma 250-2500 aralığında 50'nin katı olacak şekilde elinizle değer yazabilirsiniz. Verdiğiniz değere göre sütunları seçer ve kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı