Logitech G305 azıcık kaldırınca algılamıyor

eleutherios75

Hectopat
Merhaba mouse elime yeni geçti kullandığım mouse pad Razer gigantis V2 large eski mouse un tasarımın beğeniyordum Razer deathhadder in aynısı ama sensörü kötüydü G305 aldım ilk gördüğüm şey kayıyor güzel hatta mousepadden kayıp yere düşürdüm yanlışlıkla.
Şimdi eski mouseumu kaldırarak kullanmıyorum normalde tasarım açısından hem uygun olmuyor ama mouse pad bitince çevirmek için kaldırıyor. İnsan tabii orada sorun yok ama bu G305 de alt taraf tasarımı öyle ki elimi koyduğumda tuşlar yeri biraz altta kalıyor gibi. Adamın kaldırası geliyor o zamanda azıcık kaldırdığım gibi algılamıyor ne yapabilirim bu sorun hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bir şey yapamazsınız, mouse'ın sensörü aslında kamera ve o yerdeki piksellerin değişmesine göre yer değiştiriyor. Yere koymadığınız sürece mouse çalışmaz.

Yani bir şey yapamazsınız, mouse'ın sensörü aslında kamera ve o yerdeki piksellerin değişmesine göre yer değiştiriyor. Yere koymadığınız sürece mouse çalışmaz.
Anladım çok sorun etmiyo aslında eski mouse uma göre küçük ondan geldi herhalde bide hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…