Çözüldü Logitech G305 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Arada bir bağlantı kopma sesi geliyordu ancak neden geldiğini anlamıyordum, DPI garipleşiyordu vb. en son bugün sabah kardeşim bilgisayarla oynarken yine DPI şaşmış, kendi kendine bir şeyler yapmış ve çalışmayı bırakmış. Ne deneseme de çalışmadı, arkadaşımın bilgisayarında da çalışmadı.

Sorun neden kaynaklı olabilir? Bir çözümü var mıdır?

Çözüm
Sensörü ve Switch'i de iyi değil hocam.
1000TL falan zaten, ultra bir kalite beklenemez. Fiyatına göre daha iyi switch, sensör sunanlar vardır elbet ancak kablosuz olması ve konforu sebebiyle benim kesinlikle tercih edeceğim bir fare.

Amazon ürünün sıfırı ile değişim sağlıyor. Sorun çözüldü.
Arada bir bağlantı kopma sesi geliyordu ancak neden geldiğini anlamıyordum, DPI garipleşiyordu vb. en son bugün sabah kardeşim bilgisayarla oynarken yine DPI şaşmış, kendi kendine bir şeyler yapmış ve çalışmayı bırakmış. Ne deneseme de çalışmadı, arkadaşımın bilgisayarında da çalışmadı.

Sorun neden kaynaklı olabilir? Bir çözümü var mıdır?

Garantisi varsa garantiye gönderin en temizi.

Maalesef yok, garantisi varsa verin. G305 önerenlere bu konuyu atacağım.
G305 Öneriyorum, konforlu ve gayet keyif alarak 1.5 yıldan fazla süredir kullandığım bir mouse. Bu zamana kadar tek çıtını görmedim, fiyatına göre 10/10 bence. Yaşadığım sorun üzücü ancak benim hatam olup olmadığını bilemeyiz.

Sensörü ve Switch'i de iyi değil hocam.
1000TL falan zaten, ultra bir kalite beklenemez. Fiyatına göre daha iyi switch, sensör sunanlar vardır elbet ancak kablosuz olması ve konforu sebebiyle benim kesinlikle tercih edeceğim bir fare.

Amazon ürünün sıfırı ile değişim sağlıyor. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı