Logitech G305 fare takılma yapıyor

emrahcey

Megapat
19 Mayıs 2024 tarihinde aldığım, Logitech G305 mouse sorunsuz kullanıyorum.
USB Wireless adaptörünü bilgisayarın ön tarafındaki portlar olsun, arka taraftaki portlar olsun, yanına özellikle USB'den bağlanan SATA SSD taktığım zaman, mouse bariz yavaşlıyor, sanki lag varmış gibi ya da işlemci % 100 kullanılıyor da o sebeple mouse hareketleri yavaşlıyor gibi.
Bu durum taktığım SSD'de işlem yaptıkça artıp-azalıyor kopyalama vs. işlemlerde.
Yavaşlaması oyun ya da masaüstü olsun fark etmiyor.
İşlemci AMD Ryzen 7800x3D.
Anakart: Tomahawk Wi-Fi X670E Wi-Fi
RAM: Patriot Venom Viper CL 34 16x2 7000 MHz.
Ekran kartı: ASUS TUF RTX 3080.

Görseli örnekli olması açısından ekledim. Siyah ok ile işaretlediğim portlarda 2 adet SATA (biri 2.5 HDD), 2 adet NVMe olmak üzere 4 adet disk bağlı.
Yeşil ok ile gösterdiğim portlarda 1 klavye için, 1 mouse ve 2 adet SATA SSD bağlı.
Mouse Wi-Fi ve 1 adet SSD'yi çıkarıp kasanın önündeki USB slotlara taksamda lag aynen devam ediyor.
Bütün USB portlarının hepsi dolu olduğu zaman farede lag sorunu başlıyor.

Ekleme : Uzun zamandır aynı modemi ve Wifi dağıtıcı kullanıyorum. Mouse ile ilgili tek sorun yaşamadım. İnterneti wifi değil cat kablo ile bağlıyorum, blutooth'u sadece oyun kontrolcüsü için kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 600.png
    600.png
    124,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
19 Mayıs 2024 tarihinde aldığım, Logitech G305 mouse sorunsuz kullanıyorum.
USB Wireless adaptörünü bilgisayarın ön tarafındaki portlar olsun, arka taraftaki portlar olsun, yanına özellikle USB'den bağlanan SATA SSD taktığım zaman, mouse bariz yavaşlıyor, sanki lag varmış gibi ya da işlemci % 100 kullanılıyor da o sebeple mouse hareketleri yavaşlıyor gibi.
Bu durum taktığım SSD'de işlem yaptıkça artıp-azalıyor kopyalama vs. işlemlerde.
Yavaşlaması oyun ya da masaüstü olsun fark etmiyor.
İşlemci AMD Ryzen 7800x3D.
Anakart: Tomahawk Wi-Fi X670E Wi-Fi
RAM: Patriot Venom Viper CL 34 16x2 7000 MHz.
Ekran kartı: ASUS TUF RTX 3080.

Görseli örnekli olması açısından ekledim. Siyah ok ile işaretlediğim portlarda 2 adet SATA (biri 2.5 HDD), 2 adet NVMe olmak üzere 4 adet disk bağlı.
Yeşil ok ile gösterdiğim portlarda 1 klavye için, 1 mouse ve 2 adet SATA SSD bağlı.
Mouse Wi-Fi ve 1 adet SSD'yi çıkarıp kasanın önündeki USB slotlara taksamda lag aynen devam ediyor.
Bütün USB portlarının hepsi dolu olduğu zaman farede lag sorunu başlıyor.

O farede zaten kronik sorunlar bitmiyor, kötü bir model.
Aynı Shape’e sahip MCHOSE G3 daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı