isotbaba74
Femtopat
Arkadaşlar bu mouse bana güzel geldi. Hem Wireless hem de güzel. Sizce alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu mouse bana güzel geldi. Hem Wireless hem de güzel. Sizce alınır mı?
Tutuş şeklimi bilmiyorum kullanım hem oyun hem günlük.Alınmaz VXE R1 SE bile ondan daha iyi.
Ayrıca bu bilgiler ile yorum yapmak zor tutuş şeklini, el boyutunu, ne için kullanılacağını yazmalısın.
Neden alınmaz?Alınmaz VXE R1 SE bile ondan daha iyi.
Ayrıca bu bilgiler ile yorum yapmak zor tutuş şeklini, el boyutunu, ne için kullanılacağını yazmalısın.
Alınır eğer switch değiştirebilirsen hüzel bir seçenek. Arkadaşın önerdiği fare de güzel ama 300 lira daha pahalı ve bataryalı. Bence pil daha mantıklı farelerde. Arkadaşın söylediği fare 2000Hz, G305 1000Hz ve G305 100 gram diğeri 50 gram. Tamamen kişisel tercihin ve bütçene kalıyor. Ben ağır ve pilli sevdiğim için yine G305 tercih ederdim. Tek kötü yanı 2-3 yıl içinde switch bozuluyor ve çift tıklıyor ama o çoğu farede var, zaten önerilen diğer fareyle aynı switche sahip g305.
Doğrudur tamamen el alışkanlığı belki de hafif fareler daha iyidir. Ben şarj olayını sevmiyorum.Pil bence mantıklı değil zaten pilli fareler ağır fareler 40 gramda pil giriyor işin içine daha ağır oluyor.
Hocan bu mouse alınır mı? G305 yerine veya başka mouse önerileriniz var mı?Alınmaz VXE R1 SE bile ondan daha iyi.
Dediğim mouse ama boyuta göre seç arasında fark varHocan bu mouse alınır mı? G305 yerine veya başka mouse önerileriniz var mı?
Dediğim mouse ama boyuta göre seç arasında fark var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.