Logitech G305 Lightspeed alınır mı?

Bütçe
1000
3 sene oldu 3 ay önce switch değiştirdim çift tıkladığı için. İçindeki switchlerin ömrü 20 milyondu sanırım. 100 milyonluk taktım 10 sene kullanırım herhalde. Sadece elin büyükse biraz rahatsız ediyor. Benim büyük bayağı ve serçe parmağım boşta kalıyor bazen sinir oluyorum.

Alınmaz VXE R1 SE bile ondan daha iyi.

Ayrıca bu bilgiler ile yorum yapmak zor tutuş şeklini, el boyutunu, ne için kullanılacağını yazmalısın.
Tutuş şeklimi bilmiyorum kullanım hem oyun hem günlük.

Alınmaz VXE R1 SE bile ondan daha iyi.

Ayrıca bu bilgiler ile yorum yapmak zor tutuş şeklini, el boyutunu, ne için kullanılacağını yazmalısın.
Neden alınmaz?

Alınır eğer switch değiştirebilirsen hüzel bir seçenek. Arkadaşın önerdiği fare de güzel ama 300 lira daha pahalı ve bataryalı. Bence pil daha mantıklı farelerde. Arkadaşın söylediği fare 2000Hz, G305 1000Hz ve G305 100 gram diğeri 50 gram. Tamamen kişisel tercihin ve bütçene kalıyor. Ben ağır ve pilli sevdiğim için yine G305 tercih ederdim. Tek kötü yanı 2-3 yıl içinde switch bozuluyor ve çift tıklıyor ama o çoğu farede var, zaten önerilen diğer fareyle aynı switche sahip g305.

Alınır eğer switch değiştirebilirsen hüzel bir seçenek. Arkadaşın önerdiği fare de güzel ama 300 lira daha pahalı ve bataryalı. Bence pil daha mantıklı farelerde. Arkadaşın söylediği fare 2000Hz, G305 1000Hz ve G305 100 gram diğeri 50 gram. Tamamen kişisel tercihin ve bütçene kalıyor. Ben ağır ve pilli sevdiğim için yine G305 tercih ederdim. Tek kötü yanı 2-3 yıl içinde switch bozuluyor ve çift tıklıyor ama o çoğu farede var, zaten önerilen diğer fareyle aynı switche sahip g305.

Pil bence mantıklı değil zaten pilli mouselar ağır fareler 40 gramda pil giriyor işin içine daha ağır oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı