O bütçelere çıkabiliyorsan Amazon.com.trTrendyol'da şu an 1700 TL alınır mı? Sence tek renk varmış o kötü oldu ama sensör Logitech Superlight ile mi yarışıyor?
O bütçelere çıkabiliyorsan Amazon.com.trTrendyol'da şu an 1700 TL alınır mı? Sence tek renk varmış o kötü oldu ama sensör Logitech Superlight ile mi yarışıyor?
O bütçelere çıkabiliyorsan Amazon.com.tr
Sensor sandigin kadar onemli bir sey degil.Trendyol'da şu an 1700 TL alınır mı? Sence tek renk varmış o kötü oldu ama sensör Logitech Superlight ile mi yarışıyor?
Trendyol da falan var mı ailem Amazon'a izin vermeyebilir.
Pro ile farkı ne ultranınTrendyol'a güveniyorsan amazona gözün kapalı güvenebilirsin daha iyi platform yok.
Pro ile farkı ne ultranın.
G pro superlight'ı iyi yapan şey neSensor sandigin kadar onemli bir sey degil.
https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwj76MCW466FAxWtVfEDHd8UBQgQww8Iiwk&adurl=Pro'yu bilmiyorum önereni de görmedim daha.
Hicbir sey. Fazlasiyla balon bir mouse. Omron 20M switch ve giris seviye skatez bulunduran bir urunu bilincsizce oneren tek toplum olabiliriz. Ayrica fazlasiyla fahis fiyattan satilan bir model.G PRO X SuperLight'ı iyi yapan şey ne?
Bende pahalı ise sağlamdır diye düşünüyordumHicbir sey. Fazlasiyla balon bir mouse. Omron 20M switch ve giris seviye skatez bulunduran bir urunu bilincsizce oneren tek toplum olabiliriz. Ayrica fazlasiyla fahis fiyattan satilan bir model.
Türkiyede pro diye satılıyor galiba ultra ile arasında fark varmıPro'yu bilmiyorum önereni de görmedim daha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.