Logitech G305 vs Attack Shark R1

1600 TL

Biliyorum G305 için yazdığını ama zaten G102 ile yapısı aynı

Yani pil ömrü de çok önemli tabii mesela Logitech'lerde Hero sensör var polling rate değişken oluyor pil ömrünün uzun olmasının bütün esprisi orada, fareyi yavaş hareket ettirirsen az Hz'de çalışıyor, sık-seri hareket ettirdiğinde 1000Hz'e yaklaşıyor. Ama mesela Razer da kullandım, Razer'da polling rate hızı sabit tutulmaya çalışıldığı için pil dayanmıyor ona habire şarj istiyor 1-2 gün Max dayanıyor. Attack Shark'a bakarken sabit Hertz mi yoksa değişken Hertz mi takılıyor pil ömrü vs gibi bilgi toplaman gerek.

Yani pil ömrü de çok önemli tabii mesela Logitech'lerde Hero sensör var polling rate değişken oluyor pil ömrünün uzun olmasının bütün esprisi orada, fareyi yavaş hareket ettirirsen az Hz'de çalışıyor, sık-seri hareket ettirdiğinde 1000Hz'ya yaklaşıyor. Ama mesela Razer da kullandım, Razer'da polling rate hızı sabit tutulmaya çalışıldığı için pil dayanmıyor ona ha bire şarj istiyor 1-2 gün Max dayanıyor. Attack Shark'a bakarken sabit Hertz mi yoksa değişken Hertz mi takılıyor pil ömrü vs gibi bilgi toplaman gerek.

Fazla konuyu yormaya gerek yok, Aula SC680 varken Logitech, Attack Shark gibi markalara bakılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı