Logitech G305 vs Corsair K60 Pro Low profile

Bu bütçede düzgün tam boy yok maalesef. Belki ikinci el AK992 olabilir.
tam olarak bu bütçede ben de arıyorum da G413 SE gördüm brown switchli onun hakkında bir şey biliyor musunuz? negatif bir yorum göremedim şimdilik. veya apex 3 almayı düşündüm mekadan çıkıp fakat onda ghosting problemi varmış sanırım

tam olarak bu bütçede ben de arıyorum da G413 SE gördüm brown switchli onun hakkında bir şey biliyor musunuz? negatif bir yorum göremedim şimdilik. veya apex 3 almayı düşündüm mekadan çıkıp fakat onda ghosting problemi varmış sanırım
Apex3 Membran klavye ghosting olması çok normal G413'de bence parasını hak etmiyor. Tam boy şart değilse yukarıda önerdiğim RK61 ve Dareu EK871GTR olabilir. Maalesef ki gümrük olayından sonra doğru düzgün klavye kalmadı. Kablolu olması sorun olmayacaksa RK ve Dareu markalarının diğer klavyelerine de bakılabilir.
2. El klavyelerde çok sıkıntı oluyor mu? Olmuyorsa alabilirim.
Hiç deneyimim olmadı.
AK820Pro iyidir fakat gümrük güncellemesinden sonra gelmiyor maalesef. Eğer satıcı Türkiye içindeyse alınabilir güzeldir. Tam boy istiyorsanız AK992'de gayet güzel bir klavyedir.

Düzenleme: Satıcı Türkiye menşeili gözüküyor. Bütçe çıkarsa alınabilir.

Apex3 Membran klavye ghosting olması çok normal G413'de bence parasını hak etmiyor. Tam boy şart değilse yukarıda önerdiğim RK61 ve Dareu EK871GTR olabilir. Maalesef ki gümrük olayından sonra doğru düzgün klavye kalmadı. Kablolu olması sorun olmayacaksa RK ve Dareu markalarının diğer klavyelerine de bakılabilir.

Hiç deneyimim olmadı.

AK820Pro iyidir fakat gümrük güncellemesinden sonra gelmiyor maalesef. Eğer satıcı Türkiye içindeyse alınabilir güzeldir. Tam boy istiyorsanız AK992'de gayet güzel bir klavyedir.

Hiç deneyimim olmadı.

AK820Pro yerine 2. bir seçenek olarak corsair iyimi?

2 seçenek arasından Corsair seçme sebebim CherryMX kullanmasıydı, ayrıca G213 membran bir klavye. Bütçeniz varsa AK820Pro ya da AK992 almanız daha iyi olur. Tam klavyeye gerek yok dereseniz seçenekleriniz çoğalıyor.
Mosue öneriniz varmı? Biraz araştırmıştım G305 ve furylevel z1'i buldum. 1500₺ altı olursa sevinirim yine oyun için olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı